SuperTuxKart downloaden

Go-karten tegen schattige diertjes en vooral niet uitglijden over de inkt en bananenschillen. Klinkt het je bekend in de oren? SuperTuxKart is de gratis game voor je PC die, inderdaad, gebaseerd is op Mario Kart. Het doet niet onder voor de originele game en de download heeft mooie graphics.

Waar MarioKart Mario heeft, speel je in SuperTuxKart met de schattige pinguïn Tux. Je racet tegen andere beestjes en ontwijkt de attributen die zij afvuren en neerleggen. Dit zijn leuke varianten op het originele spel: van cupcakes tot wc-ontstoppers en basketballen.

De gratis game heeft maar liefst 20 verschillende racebanen, waaronder een jungle, een stad, een sneeuwlandschap en de traditionele kartbaan. Je kunt SuperTuxKart met 4 spelers tegelijkertijd spelen.

Je hebt de volgende speelopties:

  • Grand Prix
  • Single Race
  • Time Trial
  • Follow-the-Leader
  • 3-Strikes Battles

Leuke opties

SuperTuxKart is voor een gratis download erg uitgebreid. Zo verzamel je cadeautjes om jouw kart een upgrade te geven. Je kunt superboosten, kauwgum plakken en bowlingballen gooien om jouw vijanden uit de weg te ruimen. Gebruik schilden om je te beschermen, sla parachutes uit als je door een bananenschil glijdt en geef andere karters op hun donder met een vliegenmepper. Je ziet het: genoeg opties in dit gratis spelletje.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Need for Speed Underground 2.