Altijd de beste deals pakken? Download de Reclamefolder App!

Korting pakken op producten die we nodig hebben, dat willen we toch allemaal? Of misschien wel op items die we helemaal niet nodig hebben, maar die gewoonweg te aantrekkelijk zijn om te laten liggen? Met Black Friday (26 november 2021) voor de deur vonden we het tijd om eens in te zoomen op hoe jij de beste deals kunt scoren. We vertellen je hoe je geen aanbieding meer aan je neus voorbij laat gaan!

Gratis Reclamefolder App downloaden

We vallen maar meteen met de deur in huis: download gratis de Reclamefolder App! Dit is een online platform waarop je aanbiedingen van tal van winkels ziet. De Action reclamefolder, Lidl en Aldi reclamefolder of de Kruidvat reclamefolder? Check! Je vindt er online reclamefolders van meer dan 250 winkels!

Reclamefolders online bekijken

Heb je weer zo’n gigantische pak folders in de brievenbus gekregen? Die hoef je met deze beste Reclamefolder App voor Android en iOS niet meer een voor een door te bladeren. Vanaf nu zoek je eenvoudig naar je favoriete winkel en krijg je direct een overzicht van de huidige aanbiedingen. Ook wanneer er acties gaan komen die al bekend zijn dan vind je ze hier. Een reclamefolder online bekijken is niet alleen eenvoudig, maar spaart ook nog eens het milieu als je een NEE sticker op je brievenbus plakt.

Zoeken op product, winkel of merk

Wat een groot voordeel is aan die Reclamefolder App is dat je heel eenvoudig kunt zoeken naar je favoriete winkel, merk of product. Je hoeft dus niet meer tal van folders door te spitten. Zoek bijvoorbeeld naar een nieuwe tv, een gloednieuwe stofzuiger of check snel of er een Niveau deal of Andrélon aanbieding is. Zo zie je voor dat laatste bijvoorbeeld bij welke drogisterij je op dat moment het beste je inkopen kunt doen.

Uitgelichte deals van het moment

Wat verder ook wel tof is, is dat de app een aantal deals uitlicht. Dat kan variëren van nieuwe schoenen in de sale bij vanHaren tot Prijspakkers bij Blokker en korting op eten bij de AH of Dirk. Optioneel kun je filteren in bepaalde categorieën, van eten & drinken tot huishoudelijk, verzorging en huis & tuin.

Altijd op de hoogte van de nieuwste reclamefolders

Binnen de Reclamefolder App heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om je favoriete folders te markeren. Zo ben je altijd direct op de hoogte wanneer er een nieuwe folder uit is van die winkel. Je kunt tevens boodschappenlijstjes aanmaken of bepaalde producten volgen zodat je bij een nieuwe aanbieding direct je slag kunt slaan.

Black Friday 2021 aanbiedingen

We hadden het zojuist al benoemd, Black Friday 2021 staat voor de deur. Dit gigantische koopfestijn vindt dit jaar plaats op 26 november en op deze dag rijzen de kortingen de pan uit. Dat vonden we een mooie gelegenheid om het downloaden van de Reclamefolder App te benadrukken. Want tja, hoe vind je anders je favoriete deals tussen al die aanbiedingen?

Effectief shoppen willen we dat ook wel noemen. Want vrijwel iedere (web)winkel heeft tijdens deze dag gigantische deals voor je klaarstaan. Voordeel dat oploopt tot 90% is zelfs geen uitzondering. En daar wil je natuurlijk slim gebruik van maken.

Het is heerlijk om lekker rond te snuffelen tussen al die folders, maar ook wanneer je specifiek iets nodig hebt komt de Reclamefolder App van pas, juist omdat je hier dus ook kan zoeken op product of merk.

Ook Cyber Monday deals pakken

Het weekend van Black Friday wordt ook wel Cyber Weekend genoemd, met daaropvolgend op 29 november 2021 Cyber Monday. Op deze dag blijft het korting regenen. Tip: houd er rekening mee dat sommige aanbieders op deze dagen verschillende deals voor je klaar hebben staan. Het loont dus zeker om op maandag een nieuwe check uit te voeren als je op vrijdag je gewenste deals nog niet bij elkaar gesprokkeld hebt.

Overweeg je om te wachten tot maandag met kopen, omdat je hoopt dat de korting nóg hoger wordt? In de meeste gevallen is dit niet zo en zal op vrijdag het voordeel het hoogst zijn. Niet altijd natuurlijk, maar dat is de ervaring uit de deals van voorgaande jaren. We zijn benieuwd wat Black Friday, Cyber Weekend en Cyber Monday dit jaar voor ons in petto hebben.

Pak áltijd de beste deals!

Te veel voor iets betalen dat ergens anders goedkoper is, dat is zonde te noemen. En als je dat wilt voorkomen dan kun je zeker eens een kijkje nemen in de Reclamefolder App. Zo pak je niet alleen voordeel tijdens het kortingsfestijn in november, maar scoor je altijd de beste aanbiedingen. We hopen dat je lekker veel voordeel pakt, succes!

Bekijk onbeperkt online folders: probeer de gratis Reclamefolder App download.