Newsflash: The Sims 4 gratis vanaf 18 oktober 2022 (volledige versie)!

Goed nieuws voor alle liefhebbers van The Sims! De basisgame Sims 4 is vanaf 18 oktober gratis te downloaden!

Gratis Sims 4 downloaden!

Je kunt Sims 4 gratis downloaden vanaf 18 oktober 2022 op de PC via de EA app, Origin, Steam, PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S en Xbox One. Het gaat hier niet om een demo versie (zoals voorheen), maar het complete basisspel!

Download The Sims 4 gratisComplete basisspel!

Behind The Sims Summit op 18 oktober 2022

De ontwikkeling van The Sims 4 blijft in volle gang, zodat ze steeds weer nieuwe ervaringen kunnen bieden aan alle spelers. Goed nieuws, want er staan een aantal interessante updates op de planning! Deze worden gepresenteerd tijdens het event Behind The Sims Summit, dat te volgen is via de officiële YouTube en Twitch accounts van The Sims.

Zet 18 oktober maar alvast in je agenda en zorg dat je om 17.00 uur Nederlandse tijd (10 AM PDT-tijd) voor je scherm zit om via YouTube of Twitch de nieuwste functies van The Sims 4 te ontdekken! En daarna kun je meteen het spel gratis bemachtigen!

Wat als je het basisspel al gekocht hebt?

Ook trouwe fans worden beloond. Zij krijgen tussen 14 september en 17 oktober een uitbreidingspakket cadeau. Het gaat om de Woestijn Luxe Kit, waarin diverse meubels voor huis en tuin te vinden zijn. Kun je niet wachten tot 18 oktober met The Sims 4 spelen? Dan betaal je €19,99 voor de game en krijg je ook deze extra package.

Uitbreidingen The Sims 4 blijven achter betaalmuur

Overige Sims expansion sets blijven vooralsnog beschikbaar tegen betaling. Maar goed, dan heb je dus al wel even kunnen proeven van de heerlijke The Sims basisgame. Wij zeggen doen! Zorg dat je na 18 oktober direct je gratis Sims 4 download aan de haak slaat via Downloaden.nl en ontdek zelf hoe leuk dit spel is!

Speel gratis Sims 4 basisgame! Enjoy!

The Sims 4 kwam uit op 2 september 2014 en is sindsdien miljoenen keren gedownload. Run je eigen leventje tot in de puntjes, kleed je huis aan, maak kinderen en ga voor die droomcarrière. Met het spel ga je voor het leven zoals jij dat wilt en ontsnap je even uit de werkelijkheid. Misschien ken je het nog wel van vroeger? Nu kun je kosteloos je jeugdherinneringen herbeleven! Maar ook voor de jonkies onder ons is het een geweldig spel, met graphics en game modi die helemaal bij de tijd van nu horen.

Download vanaf 18 oktober gratis The Sims 4
(tot die tijd kun je de gratis The Sims 4 demo spelen)