Dit is hoe je een TikTok video download zonder watermerk!

Je bent waarschijnlijk op dit artikel terecht gekomen omdat je benieuwd bent hoe je een TikTok video download without watermark. Goed nieuws, het downloaden van een TikTok video is erg simpel, zowel met als zonder watermerk. Tevens is het mogelijk om de audio van TikTok video’s te downloaden. Volg een van onderstaande gewenste stappenplannen.

Gratis TikTok video downloaden zonder watermerk

 1. Zoek je favoriete TikTok video en kopieer de URL
  TikTok desktop: Klik video aan en kopieer link uit URL-balk
  TikTok app: Klik op ‘Deel’ > ‘Link kopiëren’
 2. Plak de TikTok video-URL in de zoekbalk van de downloader Savett
 3. Sla de video op als MP4 en vind hem terug bij je Downloads

Het grote voordeel van een TikTok downloader als Savett is dat het 100% gratis en veilig in gebruik is, zonder dat je een account aan hoeft te maken. Het werkt dus razendsnel binnen enkele muisklikken zonder software te installeren. Bovendien zitten er geen beperkingen aan het aantal video’s dat je kunt downloaden van TikTok. 

Gratis TikTok video downloaden met TikTok watermerk

Wil je jouw TikTok video met watermerk downloaden? Oftewel het logo van TikTok plus de tag van degene die het geplaatst heeft linksboven in het filmpje hebben staan? Ook dan kun je de applicatie van Savett gebruiken. Het kan echter ook veel simpeler vanuit TikTok zelf en werkt als volgt:

 1. Ga naar je favoriete TikTok filmpje
 2. Sla de video direct op vanuit TikTok
  TikTok desktop: Klik rechtermuisknop op video > ‘Video opslaan als’
  TikTok app: Klik op ‘Deel’ > ‘Video opslaan’
 3. Het filmpje wordt via smartphone opgeslagen in de mediabibliotheek van je telefoon of via desktop bij downloads of een andere gekozen bestandslocatie

Gratis geluid van TikTok video downloaden

Wil je alleen de audio van TikTok video’s downloaden? Bijvoorbeeld omdat je een cool nummer hebt gehoord? Ook dat is heel eenvoudig mogelijk!

 1. Ga naar de betreffende TikTok video
  TikTok desktop: Klik video aan en kopieer link uit URL-balk
  TikTok app: Klik op ‘Deel’ > ‘Link kopiëren’
 2. Plak de TikTok video-URL in de zoekbalk van de downloader Savett
 3. Sla de TikTok als MP3 op en vind het geluid terug bij Downloads

De beste TikTok Video downloaders browser?

In dit artikel hebben we de TikTok downloader van Savett gekozen als voorbeeld, maar er zijn nog veel meer vergelijkbare TikTok Video downloaders op de markt. Voorbeelden:

 • Ssstik.io
 • Tikmate.online
 • Qload.info
 • Ttdownloader.com
 • Tiktokdownload.online

Al deze downloaders voor TikTok werken volgens hetzelfde principe: je opent de pagina in je webbrowser en kopieert de URL. Dit onbeperkt en zonder een account aan te maken of software te downloaden.

De beste TikTok Video downloader apps?

Ook zijn er tal van TikTok downloader apps verkrijgbaar in de Play Store en App store, wat vooral handig als je geen genoeg krijgt van het downloaden van TikTok video’s en vooral via app op dit social netwerk surft. Voorbeelden:

 • Video Downloader of TikTok No Watermark
 • Tmate downloader for TikTok
 • SnapTik TikTok downloader
 • Mega Studio Video Downloader for TikTok
 • iCareLife Video Downloader voor TikTok

Zoek je favoriete TikTok filmpjes!

Zo, nu je weet hoe je TikTok video’s kunt downloaden is het tijd om populaire content binnen te halen. TikTok beveelt je filmpjes aan op basis van de dingen die je eerder hebt gekeken. Daarnaast kun je ook zelf op zoek gaan. Bekijk de trending TikTok tips van het moment, voer zoektermen in als je favoriete gebruikers of zoek op een bepaalde hashtag, onderwerp of zelfs geluiden.

Nu even geen zin om de video te downloaden? Dan kun je ze ook opslaan bij je favorieten om het op en later moment te doen. Wil je echt het maximale uit TikTok halen, probeer dan zelf ook leuke, creatieve, grappige, handige en gave filmpjes te uploaden. Wie weet ga je viral en gooit een van je nieuwe fans jouw filmpje wel door de TikTok downloaders heen. We wensen je veel TikTok plezier!