Adaware Antivirus downloaden

In de strijd tegen virussen is het zaak om een zo goed en betrouwbaar mogelijk antivirusprogramma te gebruiken dat ook nog eens voldoet aan al jouw wensen én budget.

Adaware Antivirus houdt jouw computer veilig en is helemaal gratis. Zo kun jij zorgeloos surfen, bestanden downloaden, bankzaken regelen en gebruik maken van online diensten. Cybercriminelen of malafide organisaties kunnen onmogelijk bij jou privégegevens of surfgeschiedenis komen als je gebruik maakt van Adaware Antivirus. 

Dit krijg je bij de gratis versie van Adaware Antivirus: 
Bescherming tegen virussen, ransomware, spyware en andere malware

Je kunt ten alle tijden een scan laten uitvoeren: snel, volledig of aangepast. ZO weet je in no-time de veiligheidsstatus van je computer en kun je Adaware aan het werk zetten om eventuele gevaren uit te schakelen. 

Te downloaden bestanden worden automatisch gescand en eventueel in quarantaine gezet

Als je op het internet zit, haal je allerlei data en bestanden binnen. Ook ongevraagd en ongemerkt. Deze kunnen geïnfecteerd zijn met malware die hele vervelende gevolgen kunnen hebben. Adaware stopt deze dreigingen meteen, door bestanden gelijk te scannen. 

Verdachte processen en geïnfecteerde bestanden worden meteen geblokkeerd

De real-time bescherming is altijd aan het werk op de achtergrond. Zo kun je onbezorgd en ongestoord werken en gamen. Alle bestanden en data die je binnenhaalt worden (ongemerkt) meteen gescand op verdachte activiteit. Zo ben je meteen op de hoogte als er iets mis is.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is STOPzilla AntiVirus .