Download AVG Internet Security

AVG Internet Security

Een veilige computer

Zonder virussen en malware

Geavanceerde beveiliging

Gratis virusscanner

Free trial

9 / 10

Klik op de knop om je download te starten..

Download voor MacOS Downloaden is gratis en snel!

Download deze software voor een ander besturingssysteem:

Wil je extra goed beveiligd zijn tegen virussen en andere online bedreigingen? Dan komt AVG Internet Security goed van pas. Dit is de uitgebreidere en betaalde versie van AVG AntiVirus Free.

Op Downloaden.nl hebben we echter een gratis trial van 30 dagen voor je klaarstaan! Kun je zelf bepalen of je daarna de uitgebreide versie blijft gebruiken of na de free trial overstapt op de gratis versie, handig toch?!

AVG Internet Security voor Windows, Mac en Android

AVG Internet Security is een uitgebreide virusscanner. Met geavanceerde functies scant het programma ieder hoekje (ook externe schrijven drivers) op virussen, spyware, wormen, Trojaanse paarden, rootkits en andere vervelende vormen van malware. Je kunt AVG Internet Security zelfs opdragen om je computer te beschermen tegen bedreigingen als je weg bent. Waarom AVG Internet Security:

 • Anti-ransomware: laat je bestanden niet gijzelen
 • E-mail scanner anti-spam filter
 • Verbeterde firewall
 • Link scanner: Zo ben je altijd beveiligd tegen gevaarlijke websites
 • Alle te downloaden bestanden ondergaan een snelle scan
 • PUA Scanner (potentially unwanted apps). Zo download je geen vervelende adware WiFi bewaking om te voorkomen dat hackers je systeem binnen komen
 • Webcam bescherming: laat niemand ongewenst meegluren
 • AVG Internet Security voor Mac, Windows, Android

AVG Internet Security downloaden gratis

Wil je gratis AVG Internet Security downloaden? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Voer complete scans uit en zorg dat je altijd optimaal beveiligd bent. Hoe werkt AVG Internet Security gratis downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
 3. Open het antivirusprogramma en start direct een complete scan (vanaf dan laat je het programma op de achtergrond meedraaien.

Hoe werkt AVG Internet Security?

AVG Internet Security is Nederlandstalig en heeft een handig dashboard waarin je meteen alle acties en mogelijkheden ziet. Zo kun je bijvoorbeeld direct een scan starten. Dat is aan te raden wanneer je het programma de eerste keer gebruikt.

Verder is AVG Internet Security altijd op de achtergrond aanwezig om software te scannen die gevaarlijk kan zijn. Zo wordt er voorkomen dat ongewilde programma's bezit nemen van jouw computer of dat keyloggers bij je wachtwoorden en bankgegevens komen.

Voorkom phishing

Een gevaarlijke aanval op internet is phishing. Hierbij word je overgehaald om geld te sturen of gevoelige informatie te verstrekken (bijvoorbeeld bankgegevens). Het kan zelfs gebeuren dat je ongemerkt malware downloadt. Met AVG Internet Security ben je op hoog niveau beveiligd tegen de meest geavanceerde aanvallen.

AVG Internet Security versus AVG Antivirus Free

Zoals gezegd gaat het bij deze AVG Internet Security download om een free trial van 30 dagen. Na afloop van de proefperiode kun je optioneel vanaf €29,99 per jaar verlengen. Je kunt ook overstappen op AVG AntiVirus Free. Deze biedt ook uitgebreide bescherming, maar heeft net iets minder functies dan Internet Security.

Een van de grootste voordelen van Internet Security ten opzichte van de gratis versie, is dat het programma zelf malware kan herkennen. Laten we dat even uitleggen: In de gratis versie wordt de 'malware bibliotheek' telkens geüpdatet door het AVG ThreatLabs team. De PRO versie kan zelf malware herkennen, door gebruik te maken van de kunstmatige intelligentie van je computer. Je bent dus ook beschermt tegen virussen die nog niet bekend zijn. Internet Security:

 • Beveiligt persoonlijke bestanden met een extra beschermlaag tegen ransomware
 • Mijd vervalste websites voor veiligere betalingen
 • Installeert geavanceerde bescherming tegen phishing

Probeer AVG Internet Security gratis en besluit daarna of je deze versie behoudt of dat je overstapt op de gratis versie. Aan jou de keuze!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Kaspersky Internet Security.