Avira Free Antivirus downloaden

Gratis Avira Free Antivirus voor Windows, Mac, Android en iOS downloaden? Dat kan via Downloaden.nl!

Avira Free Antivirus voor Mac, Windows en Android

Avira Free Antivirus is een compleet programma voor computer beveiliging. Naast het controleren en verwijderen van computervirussen, worden ook ongewilde spyware, trojans, dialers en rootkits gedetecteerd en verwijderd. Dit niet alleen op desktop en laptop, maar ook op smartphone en tablet.

Met Avira Antivirus Free ben je beveiligd tegen online dreigingen zoals:

  • Adware, spyware en ramsomware
  • Hacken en Phishing
  • Trojaanse paarden en wormen
  • Rootkits

Met de gratis Antivirus versie van Avira bescherm je je goed tegen virussen. Doe je vaak online aankopen en wil je je nóg beter beschermen, en daarnaast Avira advertentievrij gebruiken? Ga dan naar Avira Antivirus Pro.

Wil je Free Antivirus van Avira downloaden? Dan zit je hier goed op Downloaden.nl. Volg de stappen en zorg ervoor dat malware geen kans meer heeft.

Hoe werkt gratis Antivirus downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem: gratis Antivirus voor Mac, gratis Antivirus voor Windows, gratis Antivirus voor Android of gratis Antivirus voor iOS
  3. Start het programma en beveilig je systeem

Hoe werkt Avira Free Antivirus?

Door de antivirussoftware van Avira te downloaden ben je voortaan goed beschermd tegen verschillende soorten malware. Zeg maar vaarwel tegen tegen trojaanse paarden, wormen, hackers, phishing en spyware!

Na het downloaden van het programma krijg je een overzichtelijke interface, waarin je planningen voor scans kan instellen. Laat je systeem automatisch scannen of voer handmatig scans uit.

Eerste scan

Als je Avira net hebt geïnstalleerd, gaat het programma meteen aan de slag met de eerste scan. De bestanden worden bijgewerkt en actueel gemaakt, en daarna wordt de computer gescand op virussen. De voortgang kun je zien in het extra venster. Wanneer de scan klaar is, zie je in een nieuw overzichtsvenster de gedetailleerde scan resultaten. 

Voordelen Avira Free Antivirus

Avira heeft dankzij hun hoge mate van bescherming, prestaties en computer reparatiemogelijkheden al verschillende awards gewonnen en dat is niet voor niets. In meerdere onafhankelijke tests wordt Avira hoog beoordeeld.

Naast het feit dat het een krachtig antivirusprogramma is, is het ook nog eens makkelijk in gebruik én gebruikt het zo minimaal mogelijk je schijfopslag. Hierdoor wordt je systeem zo min mogelijk vertraagd. Eens in de zoveel tijd komen er updates, die je beveiliging nóg verder verbeteren voor de nieuwste gevonden bedreigingen. Hierbij wordt er rekening mee gehouden dat de voetafdruk op je systeembronnen zo laag mogelijk blijft.

Een laatste voordeel is dat het programma niet alleen op Engelstalig, maar ook op Nederlandstalig in te stellen is. Download nu en houd je apparaten virusvrij.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Norton Antivirus.