Bitdefender downloaden

Gratis Bitdefender downloaden voor Windows, Mac, Android en iOS? Op zoek naar een multi-device oplossing? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres.

Bitdefender voor Mac, Windows, iOS en Android

Wil je veilig online surfen, vrij van virussen en andere cyberbedreigingen? Overweeg dan een van de oplossingen van Bitdefender. Deze onderschept ransomware, virussen, spyware, malware, phishing mails en andere junk. Naast deze bescherming kun je gebruikmaken van de betrouwbare firewall en VPN voor anoniem surfen.

 • Bitdefender voor mobiel en desktop
 • Beveiligd tegen de nieuwste bedreigingen
 • Malwarescanner met optimale detectie
 • Antiphishing-beveiliging
 • Veilig internetbankieren
 • Anoniem surfen via Bitdefender VPN
 • Multi-platform bescherming
 • Realtime anti-diefstal en webbeveiligingZuivere prestaties zonder vertragingen
 • Bitdefender WearON: opties voor bescherming van smartwatch

Als je een beveiligingsoplossing zoekt die naast optimale protectie ook sneller werken garandeert, dan is Bitdefender antivirus ideaal voor je.

kind en moder achter computer

Bitdefender antivirus gratis downloaden

Wil je Bitdefender gratis downloaden? Kies dan voor de gratis Bitdefender Antivirus Free Edition of voor een van de andere Bitdefender downloads die je 30 dagen gratis kunt uitproberen. Met deze bekroonde bescherming weer je jezelf tegen bestaande en nieuwe online bedreigingen. Hoe werkt gratis Bitdefender antivirus downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies voor gratis Antivirus Free Edition van Bitdefender of voor een van de probeerversies voor Premium en Total Security
 3. Activeer de antivirussoftware voor optimale bescherming

Bitdefender Free Antivirus blijft gratis. Kies je voor een van de uitgebreide beschermingen, dan kun je na verloop van de gratis proefperiode je abonnement verlengen. Test dus zelf welke Bitdefender download het beste aansluit bij je beveiligingswensen.

Hoe werkt Bitdefender?

De beveiligingssoftware van Bitdefender wordt door meer dan 500 miljoen systemen gebruikt en won al diverse prijzen dankzij de uitstekende detectiescores. Deze detectie gebeurt met geavanceerde kunstmatige intelligentie en andere revolutionaire technologieën. Zo kan deze antivirussoftware anticiperen op de nieuwste bedreigingen. Ze worden onmiddellijk geblokkeerd voordat ze schade kunnen veroorzaken.

Kies de gewenste beveiliging

Bij Bitdefender heb je keuze uit meerdere beveiligingsoplossingen, waarbij je zelf kiest welke het beste bij je past.

 • Bitdefender Antivirus Free: downloaden als je op zoek bent naar essentiële bescherming zonder kosten.
 • Bitdefender Antivirus Plus: downloaden voor extra bescherming tot 3 apparaten, waaronder meerlaagse bescherming tegen ransomware en veilig internetbankieren.
 • Bitdefender Internet Security: downloaden voor complete antivirus opties tot 3 apparaten, waaronder microfoonmonitor, webcambeveiliging en ouderlijk toezicht.
 • Bitdefender Antivirus Total Security: downloaden voor antivirus tot 5 apparaten, met uitgebreide beveiligingsopties en extra mogelijkheden voor het verbeteren van systeemprestaties.
 • Bitdefender Premium Security: downloaden voor gebruik van de meest complete veiligheidsopties en verbeteringen van systeemprestaties, inclusief onbeperkt VPN-verkeer.

Bitdefender zakelijk gebruik

Voor ondernemingen heeft Bitdefender een speciaal antivirusprogramma ontwikkeld, namelijk Bitdefender Small Office Security. Deze is met name geschikt voor thuiskantoren of kleine kantoren, waarbij je de gekoppelde beschermde apparaten eenvoudig beheert via de cloud.

Systeemprestaties verbeteren

Wanneer je een cyberbeveiligingsoplossing in zet dan wil je naast goede beveiliging natuurlijk het liefst zo min mogelijk negatieve invloed op de systeemprestaties. Bitdefender is dusdanig ingericht dat deze met behulp van diverse optimalisatietools zelfs de opstarttijd en de algemene prestaties kunnen verbeteren.

Met de Bitdefender Fileshredder zie je in een gedetailleerd overzicht welke programma’s en drivers veel opslagruimte in beslag nemen. De Fileshredder vernietigt de onnodige bestanden.

Online back-up ruimte

Kies optioneel voor een pakket met SafeBox systeem. Dit is een online opslagplek waar je bestandsmappen veilig kunt back-uppen. Je kunt de SafeBox synchroniseren met al je apparaten, zodat je altijd bij je bestanden kan, op welk device je ook werkt.

Bitdefender antivirus downloaden

Start nu met de Bitdefender gratis Antivirus Free Edition beveiligingsoplossing en ontdek zelf de voordelen van deze krachtige antivirussoftware. Of upgrade tijdens het downloaden direct naar een krachtiger beveiliginspakket, waarbij je meer functies en nog betere bescherming krijgt. Je kunt hierbij direct kiezen voor de optie VPN Bitdefender Premium als alles-in-één pakket voor extra veiligheid online.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Avast Free Mac Security.