IObit Software Updater downloaden

Door software te updaten zorg je dat je steeds de veiligste en beste versie, wel zo handig. En daarvoor heeft Downloaden.nl een handige tool voor je klaarstaan: IObit Software Updater voor Windows.

IObit Software Updater voor Windows

Verouderde software werkt niet altijd meer optimaal. Daarnaast, en dat is minstens zo belangrijk, zijn verouderde programma’s veel kwetsbaarder voor virussen en malware. Met Software Updater van IObit bescherm je je tegen deze bedreigingen.

  • Voor een veilige pc die altijd up-to-date is
  • Grote software database met essentiële programma’s
  • Snel updates zoeken en downloaden
  • Ook nieuwe programma’s downloaden
  • Veilige en schone software die aan strenge regels voldoet
  • Ondersteuning: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP

IObit Software Updater downloaden gratis

Wil je gratis Software Updater downloaden? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Na installatie kun je direct aan de slag met het updaten van al je essentiële programma’s. Zo ga je veiliger te werk en profiteer je altijd van de laatste versies van je favoriete tools. Hoe werkt IObit Software Updater gratis downloaden?

  1. Installeer Software Updater op een Windows pc.
  2. Start de download via de button.
  3. Open het programma en zoek naar updates.

Hoe werkt IObit Software Updater?

Software Updater heeft een gigantische database. Hierin vind je toegang tot honderden software updates. De kans is groot dat je meest gebruikte programma’s hierin staan. De update-tool verhelpt de kwetsbaarheden in je huidige programma’s in één klik en zorgt ervoor dat je direct toegang krijgt tot de nieuwste functies van de software.

Nieuwe software downloaden

Niet alleen updaten is mogelijk via Software Updater, je kunt namelijk ook nieuwe programma’s downloaden. Groot voordeel is dat je hierbij zeker weet dat je een schone versie downloadt. De software voldoet namelijk aan strenge regels, zodat je geen risico loopt op het binnenhalen van geïnfecteerde downloads. Kortom, veilige installatie!

Thuiswerk Tools

IObit voert ook steeds updates door in hun eigen programma’s. In hun versie IObit Software Updater 4 hebben ze dan ook een bijzondere nieuwe functie toegevoegd: Thuiswerk Tools. Hierin vind je de belangrijkste tools voor thuiswerken, zoals Zoom, Skype, Teamviewer en GoToMeeting. Je kunt deze programma’s direct (nieuw) downloaden of updaten naar de laatste versie.

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid

De interface van Software Updater is erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt eenvoudig zoeken naar tools en updates. Daarnaast heeft IObit slimme algoritmes geïntegreerd. Deze geven je een automatische melding wanneer er updates beschikbaar zijn.

IObit Software Updater Pro

Tijdens de installatie van deze handige tool kun je kiezen tussen de gratis versie en Software Updater Pro. Met de gratis versie krijg je toegang tot alle basisfuncties. Met de betaalde versie voor €15 per jaar gebruik je het programma op drie verschillende pc’s. Tevens maak je 24/7 gebruik van technische ondersteuning, kun je automatische updates inplannen en is het programma advertentievrij.

Upgraden kan overigens ook nog op een later moment. Start nu de download en maak zelf je keuze tussen de gratis versie en de Pro versie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Tech to Us Virus Slayer .