Dashlane downloaden

Ben je op zoek naar een Dashlane download, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Start met Dashlane en ervaar het gemak van deze wachtwoordmanager.

Dashlane voor Windows, Mac, Android en iOS

Het programma Dashlane is een wachtwoordmanager voor al je apparaten. Deze tool gaat verder dan het genereren, opslaan en automatisch invullen van wachtwoorden. Via slimme technologie zorgt het programma er namelijk voor dat je online leven veiliger en eenvoudig wordt.

 • Wachtwoorden veilig opslaan
 • Wachtwoorden automatisch invullen
 • Genereren van willekeurige inlogcodes
 • Contact-, en betalingsgegevens invullen en veilig opslaan
 • Onbeperkt aantal wachtwoorden (gratis tot 50 wachtwoorden)
 • Geoptimaliseerde beveiliging tegen lekken en hackers
 • Advertentievrij + geen verkoop van gegevens
 • Automatisch synchroniseren op alle apparaten

Dashlane downloaden gratis

Wil je Dashlane gratis downloaden? We vertellen je hoe je een gratis start maakt met het programma. Volg de stappen en begin direct met wachtwoordbeheer. Hoe werkt gratis Dashlane downloaden?

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem.
 3. Installeer Dashlane en start!

Hoe werkt Dashlane?

De wachtwoordmanager Dashlane is een gebruiksvriendelijke tool waarmee iedereen uit de voeten kan. Maak je account aan en stel synchronisatie in voor de gewenste apparaten. Zo krijg je vanaf ieder gewenst apparaat toegang tot de gewenste account.

Sterke wachtwoorden instellen

Je kunt huidige wachtwoorden invoeren of nieuwe wachtwoorden automatisch laten genereren. Bij deze laatste optie weet je zeker dat je van een willekeurig en sterk wachtwoord voorzien wordt. Dit zijn van die lastige codes die zowat onmogelijk zijn om zelf te onthouden. Gelukkig hoef je dat met Dashlane niet meer zelf te doen, want dat doet het programma natuurlijk voor jou.

Automatisch formulieren invullen

Dashlane kan voor jou automatisch formulieren en betaalgegevens invullen. Dat is erg handig, zeker wanneer je vaak online transacties doet. Je kunt zelfs bankpasnummers invoeren. Het scheelt je op termijn veel tijd door deze gegevens eenmalig aan de wachtwoordmanager te koppelen.

Uitstekende beveiliging

Het is belangrijk dat je je wachtwoordbeheerder kunt vertrouwen. Dashlane heeft er alles aan gedaan om het programma zo veilig mogelijk te maken. Zo is de tool voorzien van tweeledige verificatie. Ook krijg je gepersonaliseerde beveiligingswaarschuwingen. Bij het aanmaken van een account weet je bij dit programma zeker dat je gegevens niet door worden verkocht aan derden. Download Dashlane en zorg dat je één sterk wachtwoord zelf onthoudt, namelijk die van Dashlane zelf.

Dashlane voor particulieren en bedrijven

Het programma Dashlane is gratis in gebruik. Met Dashlane Free kun je tot 50 wachtwoorden beheren en automatisch formulieren en betaalgegevens invullen via één apparaat. Je kunt maximaal 5 accounts delen. Tevens ontvang je de persoonlijke beveiligingsmeldingen en is de login voorzien van tweeledige verificatie.

Wil je meer wachtwoorden opslaan op meer apparaten? Dan kun je voor een paar euro per maand upgraden naar Dashlane premium. Hierbij ontvang je naast een onbeperkt aantal wachtwoorden en apparaten ook VPN voor wifibescherming en darkweb-monitoring en -waarschuwingen. Met Dashlane voor bedrijven ontvang je bovendien nog een aantal andere handige functies voor ondersteuning, samenwerking, beheer en beveiliging.

Overweeg je of je Premium Dashlane wilt? Dan kun je deze 30 dagen gratis proberen. Na downloaden van Dashlane via de button krijg je onbeperkt toegang tot de gratis versie inclusief 1 maand gratis Dashlane Premium. Na deze proefperiode kun je altijd nog beslissen of je de gratis Dashlane versie blijft gebruiken of dat je de upgrade doet voor enkele euro’s per maand.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is CleanMyPC.