Norton Secure VPN downloaden

Gratis Norton VPN downloaden voor Windows, Mac, Android en iOS? Je kunt hier Norton Secure VPN met gratis proefperiode downloaden.

Norton VPN voor Mac, Windows, iOS en Android

Veilig en anoniem surfen, dat kan met Norton Secure VPN. Informatie wordt versleuteld om je online privacy te beschermen. Zo kun je met een gerust hart internetten en je persoonlijke en financiële gegevens invoeren op het web.

  • Online privacy vergroten, informatie versleutelen
  • Veilig via openbare netwerken verbinden
  • Locatie verbergen en geoblokkades omzeilen
  • Afschermen van persoonlijke en financiële gegevens
  • Gebruiksvriendelijke VPN waarmee je makkelijk verbinding maakt
  • Optioneel: extra online bescherming met Norton Antivirus

Norton VPN gratis downloaden

Wil je gratis Norton VPN downloaden? Dat kan op twee manieren!

  1. Je kunt VPN Norton Secure downloaden en gebruikmaken van de geldteruggarantie van 60 dagen. Hierbij krijg je volledige terugbetaling van je abonnement indien je de service tijdig opzegt.
  2. Tevens kun je Norton VPN als onderdeel van Norton 360 Antivirus gratis 14 dagen vrijblijvend proberen. Een goede keuze, want zo krijg je niet alleen toegang tot de VPN service, maar ook tot de totale Norton antivirusoplossing.

Hoe gratis Norton VPN downloaden?

Wanneer je doorklikt op onze downloadbutton, dan kun je zelf kiezen tussen een van de twee bovengenoemde opties. Kies het besturingssysteem waar je op dit moment mee werkt, dan kun je later synchroniseren tussen apparaten.

Hoe werkt Norton VPN?

Met VPN van Norton ben je verzekerd van je privacy, zowel op desktop als mobiel. Het programma is gebruiksvriendelijk, zodat je binnen enkele klikken gebruikmaakt van de VPN. Zo kun je persoonlijke informatie optimaal afschermen. Denk aan wachtwoorden, bankrekeninggegevens en creditcardinformatie.

Wifiversleuteling hotspots

Vooral op openbare wifihotspots komt een VPN goed van pas. Je weet immers nooit wie er via een aantal handige trucs probeert in te breken op jouw apparaat. Geef inbrekers geen kans en neem het zekere voor het onzekere.

Blokkering advertentietracking

Vind je het vervelend dat online adverteerders en bedrijven jouw internetgedrag kunnen volgen? Ook dat wordt opgelost met het installeren van een VPN. Je kunt ongewenste trackingtechnologieën blokkeren.

Geoblokkades omzeilen

Met Norton Secure kun je anoniem surfen. Dat komt onder andere doordat je gebruikmaakt van een ander IP-adres. Daarmee is je privacy niet alleen gewaarborgd, maar is het ook mogelijk om geoblokkades te omzeilen. Zo kun je bijvoorbeeld toegang krijgen tot Amerikaanse Netflix of andere buitenlandse downloads die in eigen land niet beschikbaar zijn.

Alles-in-één oplossing: Norton 360

Norton is al jaren voorloper op het gebied van beveiligingstechnologie. Naast Secure VPN bieden ze complete antivirusoplossingen, inclusief wachtwoordbeheer, veilige cloudback-ups en ouderlijk toezicht.

Met Norton kun je al deze functies in één pakket installeren: Norton 360. VPN zit hierbij inbegrepen. Heb je geen behoefte aan de antivirussoftware, dan kun je Norton VPN ook los installeren. Maar ach, waarom niet alles proberen? Met de Norton download op deze pagina krijg je 14 dagen gratis toegang tot de complete beveiligingsfuncties inclusief VPN!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ZoneAlarm Extreme Security 2016.