Online Armor Free downloaden

Surfen op het web is leuk, maar het brengt veel bestanden met zich mee waarvan je niet weet of ze schade kunnen aanrichten aan je Windows computer. Online Armor Free is een firewall die al het inkomende en uitgaande verkeer controleert!

De interface is overzichtelijk waardoor je direct de vele opties ziet:

  • Firewall
  • Antiphishing modus
  • Programmacontrole
  • Anti-keylogger en anti-screenlogger
  • In het Nederlands

Met de programmacontrole houdt Online Armor Free de activiteit van applicaties in de gaten. Wanneer er iets niet goed is, zal je direct een melding ontvangen. De anti-keylogger detecteert en blokkeert keyloggers. Dit zijn programma's die toetsaanslagen kunnen registeren en opslaan.

De ervaren gebruiker

Voor wie het vervelend vindt om continu meldingen te krijgen, is de download Online Armor Free misschien niet ideaal. Het programma stuurt regelmatig meldingen. Als je ervaren computergebruiker bent, kun je een selectie maken in het scannen van software en zul je weinig loze meldingen ontvangen.

Premium uitproberen?

Online Armor Free is een gratis download voor Windows. Je krijgt tijdens de installatie een aanbod om 30 dagen gebruik te maken van de Premium-versie. Doe je dit niet, maak je onbeperkt gebruik van de gratis versie in het Nederlands.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is DuckDuckGo.