Surfshark downloaden

Ben je op zoek naar een goede VPN-aanbieder? Wellicht is Surfshark iets voor jou! En met deze Surfshark download geniet je van een 7 dagen Surfshark proefperiode voor Android, iOS en MacOS.

Wat is Surfshark VPN?

Surfshark is een VPN aanbieder waarmee je op een veilige manier je IP-adres kunt omleiden. Zo scherm je je persoonlijke gegevens af voor alles dat je online doet. Je voorkomt tracking en surft op het open web. Bovendien is het bruikbaar op ieder apparaat, van telefoons, laptops en tablets tot extensies, tv’s en zelfs gameconsoles en wifirouters.

 • Scherm online activiteiten af
 • Verbind veilig via openbare wifi-netwerken
 • Omzeil geoblokkades en verberg je locatie
 • Zorg voor veilig internetbankieren
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Surfshark gratis downloaden

Surfshark doet er alles aan om de veiligheid en functies tot het hoogste niveau te brengen. Wil je Surfshark downloaden, gratis en voor niets? Dat kan! Met de gratis download van Surfshark gebruik je de VPN 7 dagen gratis op iOS, MacOS en Android. Hoe werkt gratis Surfshark downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem (je kunt later koppelen met al je apparaten)
  Surfshark Windows of Mac (Surfshark werkt ook op Linux)
  Surfshark Android of iOS
 3. Klik bij Surfshark op ‘Gratis VPN-proefperiode’

Volledige versie Surfshark gratis proberen

Met bovengenoemde Surfshark trial probeer je de VPN dus 7 dagen gratis op desktop en mobile. Wil je echter toegang tot de volledige versie en het ook gebruiken op je smart-tv, gameconsoles en wifi-routers? Dan moet je een VPN abonnement afsluiten. En ook dat kan helemaal gratis, we vertellen je hoe!

Gebruik de download op deze pagina, kies het besturingssysteem en maak gebruik van de 100% geldteruggarantie in de eerste 30 dagen.

Je sluit dus in principe eerst je abonnement af, maar je zegt het kosteloos op en krijgt je geld geretourneerd. Indien je dit wilt uiteraard, want de kans is groot dat je de service ook na deze 30 dagen wilt blijven gebruiken.

Hoe werkt Surfshark?

Via de interface van Surfshark kun je binnen een mum van tijd je IP-adres wijzigen om je locatie te verbergen en tracking te voorkomen. Zo kan niemand je internetgedrag volgen of je gegevens stelen. Tevens voorkom je vervelende advertenties en bescherm je jezelf tegen aanvallen met de CleanWeb functie.

Ben je online via een andere locatie, bijvoorbeeld een openbaar wifi-netwerk? Versleutel je verbinding om jezelf te verzekeren van veilig surfen. Daarnaast kan Surfshark ook worden ingezet om geoblokkades te omzeilen. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete Netflix content zien vanuit ieder vakantieland, of kun je buitenlandse content binnenhalen in Nederland.

Surfshark review: super gebruiksvriendelijk!

Surfshark wordt op basis van ruim 12.500 beoordelingen beoordeeld met een 4,2 uit 5 sterren via Trustpilot. En dat is niet voor niets, want gebruikers zijn meer dan tevreden over de snelheid en de gebruikersinterface van deze VPN service. De lijst van landen om uit te kiezen is gigantisch en de klantensupport staat je bij vragen razendsnel te woord.

Voordelig en voor onbeperkt aantal apparaten

Voor die hoge gebruiksvriendelijkheid zou je misschien een hoge prijs verwachten, maar niets is minder waar met een Surfshark abonnement. De aanbieder streeft ernaar om de beste VPN aanbieding te geven en dat betekent dat je – afhankelijk van de gekozen tijdsduur van je Surfshark abonnement - vanaf €2,35 gebruik maakt van deze service.

Vergelijken we Surfshark met NordVPN, ExpressVPN of andere VPN aanbieders, dan zien we dat de meesten een limiet hanteren voor het aantal apparaten. Bij Surfshark is dit niet zo, je maakt op een onbeperkt aantal apparaten gebruik van deze VPN service!

Surfshark vs NordVPN

Naast de (geen) limiet voor aantal verbonden apparaten, twijfel je misschien nog steeds tussen Surfshark en NordVPN. Beide zijn goede keuzes! NordVPN kan over het algemeen wat sneller downloaden dan Surfshark, en heeft meer servers, maar is daarentegen ook prijziger. Dat is dus een persoonlijke keuze of je het extra geld de extra snelheid waard vindt.

VPN Surfshark aanbieding

Ben je op zoek naar een Surfshark kortingscode? Goed nieuws, want die zijn normaal gezien niet nodig. De Surfshark aanbiedingen worden automatisch verrekend. Naast de gratis proefperiode kies je zelf welke mate van beveiliging en functies het beste bij je passen. En de tijdsduur, van 1 maand tot 24 maanden. De korting wordt automatisch verrekend en loopt op tot wel 85%. Vaak zijn er namelijk speciale deals, zoals Back to School of een Surfshark Black Friday aanbieding.

Gratis VPN Surfshark download? Windows, Mac, Android en iOS!

Benieuwd naar de Surfshark free trial? Download Surfshark en ervaar zelf het gemak van deze uitgebreide VPN. Verbind je apparaten en deel de beveiligde service met je familie. De huidige Surfshark ervaringen zijn vooral positief en grote kans dat jij het ook zo ervaart. Ben voortaan altijd veilig online, waar ter wereld je ook bent!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Avast Free Mac Security.