Ultra Adware Killer downloaden

Als je online een beetje verantwoordelijk bent, dan heb je al een goed en betrouwbaar anti-virus programma op je computer staan. Maar één enkel programma kan per ongeluk toch nog wat steken laten vallen, waardoor je alsnog geïnfecteerd raakt. Je kunt dit voorkomen door extra software als second opinion te downloaden. Ultra Adware Killer is hier speciaal voor ontworpen.

Ultra Adware Killer een simpel, maar effectief programma om adware en malware van Windows te verwijderen. Een van de grootste voordelen van het programma, is de mogelijkheid om alle accounts tegelijk te laten doorlichten. Zo hoef je niet per gebruiker een uitgebreide check te doen. Dit bespaart jou veel tijd en gedoe!

Adware verwijderen

Heb je last van ongewenste taakbalken in je browser, ad-ons en plug-ins die je nooit hebt geïnstalleerd of rare zoekmachines en startpagina's? Dat is waarschijnlijk adware. En what's in a name: Ultra Adware Killer pakt deze rotzooi hard aan.

Verder spoort het programma ook PUP's, rogues, Trojaanse paarden, rootkits, ransomware en andere soorten malware op die door de mazen van je reguliere anti-virussoftware zijn geglipt.

Hoe werkt het?

Als je op de 'scan' knop drukt, gaat het programma op zoek naar adware en malware. De zoekresultaten verschijnen dan in een lijst. Hier kun je aanvinken welke programma's verwijderd of gefixed moeten worden. Nu hoef je alleen nog op 'Cleanup' te drukken!

Enkele andere kenmerken:
  • Alle gebruikers of juist individueel scannen
  • Scans stoppen en pauzeren
  • Whitelist samenstellen
  • Dient als second opinion
  • Systeemherstelpunt aanmaken
  • Eenvoudige interface
  • Door iedereen te gebruiken

 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Norton Antivirus.