Watchdog Anti-Malware downloaden

Watchdog Anti-Malware is een twee-laagse, second-opinion cloud gebaseerde malware scanner die je real-time bescherming biedt. Het programma is gebouwd om je computer tegen malware te beschermen die je normale anti-virusscanner mist. Zo ben je 100% veilig.

Effectieve malware scanner

Het is niet echt praktisch om meerdere anti-virusscanners op je computer te installeren. Ze werken elkaar tegen, je computer wordt er flink trager van en het kost een flinke smak geld. Maar wat moet je dan doen om echt álle malware van je computer te verwijderen? Dan download je Watchdog Anti-Malware. Dit programma is ontworpen om virussen, trojaanse paarden, rootkits, wormen, spyware en adware te onderscheppen en vernietigen met meerdere scanners in één. Deze scanners bevinden zich in de cloud, zodat ze geen waardevolle ruimte op je PC innemen of met elkaar conflicteren.

Hoe werkt het?

  1. Start een scan
  2. Het programma analyseert je bestanden en als het iets verdachts vindt, wordt het bestand naar de cloud gestuurd. Hier gaan vele verschillende scanners aan het werk om het bestand te checken. Een miliseconde later wordt het bestand beoordeeld op veilig of gevaarlijk
  3. Verwijder veilig het verdachte bestand of besteed er geen aandacht meer aan

Voordelen:

  • Meerde scanners tegelijker
  • Verwijdert ongewilde apps, toolbars en add-ons
  • Supersnelle scan
  • Supermakkelijk in gebruik
  • Vertraagd je PC niet

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adaware Antivirus.