AthTek Windows Keylogger downloaden

Ouderlijk toezicht op het internetgebruik van je kinderen is helaas een serieuze en moeilijke taak. Want hoe ga je te werk? Gelukkig is er software ontwikkeld die jou hierbij helpt. Bijvoorbeeld AthTek Windows Keylogger.

Wat doet het?

AthTek Windows Keylogger legt de gebruiksactiviteiten op een Windows computer vast. Handig, want zo kun je precies nagaan waar je kinderen naar hebben gezocht, wat ze hebben bekeken en met wie ze contact hebben gehad.

Hoe werkt het?

Stap 1. Installeer de software op de computer die je in de gaten wilt houden. Waarschijnlijk krijg je een pop-up dat het programma je internet connectie wilt gebruiken. Klik op accepteren als je verslagen van de software wilt ontvangen. Na de installatie kun je een wachtwoord ingeven om de software te openen.

Stap 2. Configureer Windows Keylogger. Je kunt nu kiezen voor bepaalde instellingen die je helpen bij het ouderlijk toezicht. Zo kunnen er screenshots worden genomen om de zoveel tijd, of als er een bepaald sleutelwoord in een internettekst verschijnt. Als je instelt dat de verslagen naar je e-mail worden verzonden, worden de originele kopieën meteen vernietigd.

Stap 3. Alle activiteit van je kinderen wordt verzameld in verslagen, die je via e-mail ontvangt. Je kunt nu zien welke programma's ze hebben gebruikt, welke websites ze hebben bezocht en met wie ze hebben gechat.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Panda Global Protection.