Vivaldi downloaden

Je brengt veel tijd door op het web, zowel privé als zakelijk of voor je studie. En om dit zo aangenaam te laten verlopen, heb je een browser nodig die bij jouw behoeften past. Download daarom Vivaldi. De browser die je compleet naar eigen voorkeuren aan kunt passen.

Waarom Vivaldi gebruiken?

De wereld is een kleurrijk geheel en we zijn allemaal verschillend en uniek. Dit is het uitgangspunt van Vivaldi en dat proberen ze ook uit te dragen met hun browser. Je zult dan ook zien dan Vivaldi een scala aan mogelijkheden, diversiteit en uniciteit biedt. Wil je de tabs onderaan of aan de zijkant? Heb je de adresbalk liever ergens anders? Of het nu gaat om sneltoetsen, muisgebaren, kleuren of aanpassingen voor kleurenblindheid – met Vivaldi kan het!

Een van de meest uit het oog springende fucties, is de notitie mogelijkheid. Heb je dat perfecte citaat gevonden voor je scriptie, rapport of artikel? Kopieer de tekst naar het notitiepaneel en voeg gelijk een link toe. En een schermafdruk, voor het geval de pagina verandert.

Handig gebruik maken van tabbladen met Vivaldi

Heb je vaak veel tabs tegelijk openstaan in je browser? Door 'tabgroepen' te gebruiken houd je het overzicht op al die openstaande sites. Sleep de ene tab over de andere om ze eenvoudig te groeperen. Door tabgroepen te stapelen, worden tabs naast elkaar of in een raster weergegeven. Zo werk je met meerdere hoofdschermen, waar je tussen kunt schakelen met één enkele klik.

Speerpunten van Vivaldi:
  • Sneller navigeren met toetsencombinaties
  • Slimmer browsen door zoekmachines te combineren
  • Geordend werken met tabbeheer
  • Een aparte werkbalk voor het beheer van bladwijzers
  • Gebruik muisgebaren en sneltoetsen voor een nog snellere bediening
  • Pas zelf het uiterlijk aan met achtergronden en kleuren

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Webbrowsers.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is UC Browser.