Downloaden.nl : Muziek en films gratis downloaden

Uren zoeken naar die ene handige applicatie? Wij hebben alleen de goede gratis downloads voor je computer en laptop. Ook voor de beste apps voor je smartphone en tablet download je via ons. Op Downloaden.nl verzamelen we alle relevante downloads. Denk aan software op het gebied van muziek, films, computer beveiliging en veilig internetten met een VPN verbinding. We zoeken dagelijks naar de nieuwste, leukste downloads waar je écht wat aan hebt. Laat je eenvoudig navigeren in het menu, of kies voor de zoekbalk rechts bovenin.

Een goed schoonmaakprogramma is aan te raden om je computer, Mac of Android een beetje schoon te houden.

Uitleg posts

Hoe Netflix kijken met VPN? + Beste VPN Netflix!

Hoe Netflix kijken met VPN? + Beste VPN Netflix!

06 september 2023 - Klassiekers als Titanic, Les Miserables en Grey’s Anatomy kijken? Of andere films en series die via de Nederlandse Netflix niet beschikbaar zijn? Door een VPN-verbinding op te zetten krijg je toegang tot Netflix VS. Of tot content in andere landen. We vertellen je in simpele stappen hoe je alles van Netflix met VPN kijkt.

Lees meer...

Wat is het belang van latency voor online gaming?

Wat is het belang van latency voor online gaming?

04 september 2023 - In de wereld van online gaming draait alles om behendigheid en precisie, maar zeker ook om snelheid. Als gamer weet je maar al te goed dat zelfs een fractie van een seconde verschil tussen het uitvoeren van een actie en het zien van het resultaat op het scherm het verschil kan maken tussen een overwinning en een nederlaag. Hier komt het belang van latency om de hoek kijken. Latency staat ook wel bekend als ‘ping’ en is een van de cruciale factoren voor de kwaliteit van je online gaming-ervaring.

Lees meer...

4x Photoshop tips voor de meestgestelde vragen

4x Photoshop tips voor de meestgestelde vragen

11 augustus 2023 - Eerder gaven we je al een viertal Illustrator tips. Nu hoorden we je denken: en Photoshop dan? Omdat we bij Downloaden.nl de beroerdste niet zijn helpen we je daarom ook graag een handje bij designen met Photoshop. Daarom hieronder 4 tips bij de meestgestelde vragen rond Adobe Photoshop:

Lees meer...

4x Illustrator tips die het designen veel makkelijker maken

4x Illustrator tips die het designen veel makkelijker maken

09 augustus 2023 - Het is waarschijnlijk geen verrassing voor je dat Illustrator van Adobe één van de populairste softwaretoepassingen is. Het helpt je bij tekenen en ontwerpen op de computer. Het is een soort digitaal tekengereedschap om bijvoorbeeld vormen, lijnen, kleuren en afbeeldingen te combineren. Het is natuurlijk leuk om hierin te duiken en creatief bezig zijn, maar het is soms ook handig om wat slimme trucjes te kennen om het je net even wat gemakkelijk te maken. We geven je daarom 4 tips rond de meest frequent gestelde vragen over Adobe Illustrator.

Lees meer...

Bekijk alle uitleg door Downloaden.nl