Luminar Neo downloaden

Zoek je een goed fotobewerkingsprogramma? Maak dan gebruik van deze Luminar download en krijg toegang tot de meest geavanceerde functies!

Wat is Luminar Neo?

Luminar, oftewel Luminar Neo, is software voor het bewerken van foto’s. Het is ontwikkeld door Skylum en beschikbaar als zelfstandige toepassing, alsook als plug-in voor Adobe- en Apple-producten, zoals Photoshop. Het programma is super geavanceerd en werkt onder meer op basis van kunstmatige intelligentie. Dat maakt het tevens een eenvoudige en snelle tool om mee te werken.

  • Eenvoudig fotobewerkingsprogramma voor Windows en Mac
  • Diverse tools op basis van kunstmatige intelligentie
  • Portretten automatisch en handmatig corrigeren
  • Scherptediepte instellingen voor achtergrond
  • Verwijderen van ongewenste objecten
  • Werken met lagen voor totale controle
  • En nog veel meer interessante (AI) functies!

Gratis Luminar Neo downloaden

Wil je Luminar Neo downloaden, gratis en voor niets? Helaas biedt Luminar Neo geen gratis proefperiode, maar wat ze wel hebben is een 30-dagen-geld-terug-garantie. Dat betekent dat als je binnen die periode aangeeft dat je niet tevreden bent, je je investering terugkrijgt. Dat is handig, want als je direct een jaarabonnement koopt ben je voordeliger uit per maand dan wanneer je maandelijks betaalt.

Kies het juiste besturingssysteem en start de Luminar Neo download via de button.

Hoe werkt Luminar Neo?

Het grootste verschil met Luminar tegenover andere fotobewerkingssoftware is dat deze tool flink inzet op kunstmatige intelligentie. Dat zorgt ervoor dat je sneller kunt werken en met minder handelingen een prachtig resultaat kunt bereiken. Veel functies in het programma wijzen zich vanzelf. Neem alvast een kijkje in onderstaand filmpje om een goed beeld te krijgen van de Luminar interface en functies.

Gezichten bewerken met Luminar Neo

Een van de functies van Luminar is dat je eenvoudig portretten kunt aanpassen. Zo corrigeer je de huid en werk je onvolkomenheden binnen een handomdraai weg. Het fijne aan de tool is dat dit helemaal automatisch gaat. Dankzij de artificial intelligence (AI) voor gezichtshuid en lichaam worden contouren aangepast en krijgt de persoon in kwestie de mooiste gloed. Natuurlijk kun je ook nog handmatige aanpassingen doorvoeren.

Achtergronden aanpassen

Ook achtergronden pas je eenvoudig aan. Zo stel je de scherptediepte in, alsook de zachtheid en gloed. Via handige schuifbalken in de interface kun je eindeloos experimenteren. Daarnaast kun je ook de achtergrond vervangen. De AI-technologie selecteert automatisch de achtergrond, waardoor je eenvoudig kunt werken met lagen. Voeg bijvoorbeeld natuurlijke zonnestralen toe of verwijder ongewenste objecten (denk aan stroomkabels of stofvlekken) uit de achtergrond.

Belichting tot in detail aanpassen

Verder kun je algemene structuur aanpassingen doen waardoor je bepaalde details naar voren kunt brengen. Voor de belichting benadruk je de hooglichten, middentonen en schaduwen voor de meest gedetailleerde resultaten. Heb je een donkere foto met tegenlicht? Probeer de ‘Opnieuw-verlichten-functie’, waarmee de diepte van een foto automatisch berekend wordt en Luminar automatisch licht verspreidt over de afbeelding. Met Luminar Neo ga je voor de perfecte kleurharmonie.

Steeds weer nieuwe Luminar versies

Luminar Neo is sinds februari 2022 de geavanceerde opvolger van Luminar 4 en Luminar AI. Ook bestond er al Luminar 3 en Luminar 2018. Naar verwachting blijven ze steeds verder ontwikkelen en zullen nieuwe technieken er in de toekomst voor zorgen dat het programma voor fotobewerking steeds geavanceerder wordt. De ontwikkelaar wil fotobewerking toegankelijker maken en implementeert steeds weer slimme en tijdbesparende functies.

Probeer de Luminar Neo download!

Moet jij regelmatig foto’s bewerken en zoek je een tool die razendsnel en eenvoudig werkt? Dan raden we je aan om Luminar Neo zelf te proberen. Start de download van Luminar Neo via de button en kies je abonnement. Past het niet bij je? Dan kun je altijd nog binnen 30 dagen annuleren om je geld terug te ontvangen. Succes!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Aero.