PhotoFiltre downloaden

PhotoFiltre is een zeer compleet programma om afbeeldingen en foto's mee te bewerken. Je kunt het zelf zo simpel of moeilijk maken als je zelf wilt en je hebt de keuze uit een groot spectrum aan filters. Het programma is makkelijk in gebruik en hoe meer je er mee werkt, hoe sneller je er mee wordt. Voor privégebruik is het geheel gratis!

PhotoFiltre is een prima alternatief voor het veel uitgebreidere Adobe Photoshop. Je hoeft voor PhotoFiltre geen YouTube tutorials te volgen, maar je kunt meteen aan de slag. En een van de grootste voordelen: het programma is te downloaden in het Nederlands!

Filters

Door de uitgebreide keuze aan filters (100+), kun je je afbeelding elke sfeer meegeven die je maar wilt. Natuurlijk kun je zelf de helderheid, contrast, kleur, verzadiging en tint aanpassen.

Vector selectie

Je kunt een foto op twee manieren uitknippen en vrijstaand maken. Zo kun je vooringestelde vormen gebruiken (cirkels, rechthoeken, driehoeken, etc.) of zelf een vorm uitsnijden met de lassotool.

Gereedschapskist

Deze is gevuld met alle materialen die je nodig hebt voor een snelle bewerking. Doordat er niets overbodigs aan is toegevoegd, ben je niet uren bezig om achter de verschillende functies te komen. Je hebt o.a. de beschikking over een pipet, emmertje, verschillende kwasten, stempel, toverstafje, etc.

PhotoMasque modus

Hiermee kun je in een klik prachtige (transparantie) effecten toevoegen aan je foto's. Zo creëer je binnen no-time een kunstwerk.

Snelle modus

In deze modus kun je een groepje foto's ineens bewerken (conversie, afbeeldingsgrootte, frames toevoegen, etc).

Andere functies:
  • Afbeelding viewer
  • Scannen
  • GIFjes maken
  • Uitgebreide tekstbewerking (shaduw, lettertypes, rotatie, etc.)
  • Verschillende soorten contouren en schaduwen
  • Afbeeldingen vervagen en samenstellen

Wij zijn helemaal weg van de gebruiksvriendelijkheid van PhotoFiltre. Wil je nog meer opties? Ga dan een stapje verder en gebruik het gratis programma GIMP.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is IDPhotostudio.