FastStone Image Viewer downloaden

Voor het beheren van je foto's zijn er ontelbaar veel programma's. Maar om nu tientallen applicaties te downloaden om je kiekjes te bewerken, beheren en bekijken is een beetje onhandig. Met de software FastStone Image Viewer heb je alles in één programma.

Niet voor niets is deze gratis fotobewerker één van de beste in zijn soort. Deze beoordeling verdient het programma dankzij de fijne gebruiksvriendelijkheid, keuze voor installatie in Nederlands en de goede overzichtelijkheid.

Wat je met FastStone Image Viewer gaat doen beslis je natuurlijk zelf, maar mogelijkheden zijn er voldoende. Zo kun je bijvoorbeeld een prachtige diashow maken van je vakantiefoto’s. Muziekje eronder? Ook dat kan met Faststone.

Bewerken met Faststone Image Viewer

FastStone leent zich ook uitstekend voor het bewerken van je favoriete plaatjes. Je wilt tenslotte alleen de perfecte foto’s in je vakantieoverzicht. Voor deze perfectie kun je op de afbeelding inzoomen en deze aanpassen. Vervolgens heb je vele opties:

  • Kleurcorrectie
  • Rode ogen verwijderen
  • Vergroten en verkleinen
  • Bijsnijden
  • Draaien, spiegelen, curve
  • Meerdere foto's en video's gelijktijdig een naamsverandering geven

Ook leuk: de locatie van een genomen foto wordt vaak in de bestandsnaam opgeslagen. Met de software van FastStone Image Viewer kun je met behulp van deze GPS informatie de locatie direct in Google Maps bekijken.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeeldingen & Fotografie.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Giphy Cam.