Sopcast downloaden

Sopcast is een bekend p2p programma. Via deze gratis download kun je namelijk voetbalwedstrijden uit alle grote competities, waaronder de Eredivisie, Premier League en de Bundesliga live te kijken! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook andere sportwedstrijden die normaal betaald zijn, streamen.

Sopcast gebruiken

Als je Sopcast hebt opgestart moet je inloggen. Hiervoor hoef je geen account aan te maken, kies simpelweg voor de optie ‘login as anonymous’. Zo blijf je anoniem voor de makers van Sopcast. Nu kun je beginnen met streamen! Kies eerst het tablad ‘Live Channels’. Hier vindt je een overzicht van alle kanalen die op dat moment live uitzenden. Scroll in de lijst naar beneden totdat je Eredivisie, of een andere competitie die je graag wilt zien, tegenkomt. Nadat je de stream hebt geopend wacht je even tot deze gebufferd is en de wedstrijd begint!

Sopcast gidsen

Het is best onhandig om in de lange lijst van Sopcast kanalen de wedstrijd te vinden die je wilt zien. Via een snelle zoekopdracht op Google of Twitter vind je vaak de juiste naam, zodat je snel kan kijken.

Gratis naar alle nationale en internationale voetbalcompetities (Eredivisie, FA Cup, BundesLiga en meer) kijken kan niet makkelijker.

Het kijken via Sopcast is illegaal, omdat je niet voor de content betaalt. Wij geven je alleen de link van het programma en moedigen niet aan tot criminele activiteiten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afspelen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is aTunes.