Sopcast downloaden

SopCast is een makkelijke en gratis manier om gratis voetbal te kijken. Onder andere sportwedstrijden uit alle grote competities zoals de Eredivisie, Premier League en de Bundesliga kun je gratis en live kijken! Alle wedstrijden waar je normaal voor moet betalen, kun je nu geheel gratis live streamen met dit handige P2P programma!

Zo gebruik je Sopcast

Nadat je Sopcast hebt geïnstalleerd, moet je inloggen. Een account aanmaken is niet persé nodig, je kunt ook kiezen voor de optie ‘login as anonymous’. Zo blijf je anoniem voor de makers van Sopcast en kunnen je gegevens dus ook niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Je kunt na het inloggen meteen beginnen met streamen! Kies eerst het tabblad ‘live channels’. Hier zie je een overzicht van alle kanalen die op dat moment live uitzenden. Scroll in de lijst naar beneden totdat je ‘Eredivisie’ of een andere competitie hebt gevonden die je graag wilt zien. Dubbelklik op de stream om deze te openen, wacht tot het bufferen klaar is en je kunt gratis en voor niets voetbal kijken!

Nog enkele tips om gratis voetbal te kijken met Sopcast:

#1: Het is best lastig om in de lange lijst van Sopcast-kanalen de wedstrijd te vinden die je wilt zien. Via een snelle zoekopdracht op Google of Twitter vind je vaak de juiste naam, zodat je het goede kanaal makkelijker vindt.

#2: Gratis naar alle nationale en internationale voetbalcompetities (Eredivisie, FA Cup, BundesLiga en meer) kijken kan niet makkelijker!

#3: Het kijken via Sopcast is illegaal, omdat je niet voor de content betaalt. Wij geven je alleen de link van het programma en moedigen niet aan tot criminele activiteiten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afspelen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is iTunes .