WinDVD downloaden

Breng Hollywood naar je huiskamer met WinDVD: de toonaangevende weergavesoftware voor video, Blu-ray en DVD. Van 4K-video's in hoge resolutie en HEVC (H.265*), tot 3D-video, DVD en Blu-ray.

Met deze mediaspeler kun je bijna alle videoformaten afspelen in prachtige kwaliteit, met Dolby-geluid en meer. Dankzij de intuïtieve besturing en de moderne interface is het mogelijk omvideo en audio eenvoudig op elkaar af te stemmen.

Beeld en geluid

Maak van je woonkamer een thuisbioscoop en verlies jezelf in hoogwaardige beelden en indrukwekkend geluid met de krachtige functies voor video en audio en nieuwe ondersteuning voor 4K-video. Niet helemaal tevreden met beeld en geluid?

  • Verbeter de kleuren 
  • Stabiliseer trillende beelden
  • Vloeiende weergave met framesnelheden tot wel 240 beeldjes per seconde
  • Verhoog het opgenomen volume
  • Verminder de ruis in audio
  • Geniet van hoogwaardige Dolby-audio.
Alle indelingen

Je kunt alle populaire audio- en videoformaten met één muisklik afspelen, zonder eerst op zoek te gaan naar moeilijke codecs of een bestand te meoten converteren. Maar het allergrootste voordeel van WinDVD is toch wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de geavanceerde 3D-technologie, die een ongelooflijk dynamische kijkervaring biedt. Je kunt zelfs standaardvideo's omzetten in 3D voor heel levensechte films!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afspelen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Deezer.