VanBasco's Karaoke Player downloaden

Op zoek naar een programma om MIDI-bestanden af te spelen en karaoke mee te zingen, zonder ervoor te hoeven betalen? Dan zit je goed met VanBasco Karaoke Player, gratis te downloaden voor Windows via Downloaden.nl!

Wat is VanBasco’s Karaoke Player?

VanBasco’s Karaoke Player is een gratis programma ontworpen voor het afspelen van MIDI-bestanden en karaoke-bestanden (.kar). Met VanBasco geniet je van je favoriete MIDI-muziek en sounds, terwijl je zelfs kunt meezingen met karaoke-nummers op je feestje. Zing jij graag mee met de beste klassiekers of ben je een muzikant die graag meer wil doen met MIDI? Dan biedt VanBasco’s Karaoke Player alles wat je nodig hebt voor urenlang vermaak.

Downloaden VanBasco’s Karaoke Player?

VanBasco’s Karaoke Player downloaden en gebruiken is een peulenschil en vergt weinig tot geen technische kennis:

  1. Start de download via de button op deze pagina.
  2. Selecteer het besturingssysteem (alleen Windows in dit geval).
  3. De download start automatisch.
  4. Installeer het programma door de stappen te doorlopen.

Om het programma te gebruiken open je het vervolgens en blader je naar het MIDI- of karaokebestand dat je wilt afspelen.

Gratis en eenvoudig

VanBasco’s Karaoke Player is gratis te gebruiken en werkt bovendien erg intuïtief. Zelfs wanneer je geen eerdere ervaring hebt met MIDI of karaoke, heb je in een mum van tijd ontdekt hoe het werkt. Je vindt heel snel de juiste knoppen en functies.

Brede ondersteuning

VanBasco’s Karaoke Player ondersteunt een groot aantal verschillende bestandsindelingen, waaronder verschillende soorten MIDI-bestanden (.mid, .midi en .rmi) en karaoke-bestanden (.kar). Daardoor heb je de beschikking over een grote hoeveelheid MIDI-muziek, sounds en karaoke-nummers, van klassieker tot hedendaagse hits tot experimentele sounds.

Handig bij muziekstudie

Handig aan VanBasco’s Karaoke Player is dat je het tempo aan kan passen met behulp van schuifregelaars. Hierdoor is het mogelijk bepaalde passages bijvoorbeeld langzamer af te spelen, waardoor je ze op een lager tempo kunt oefenen als je een muziekstuk probeert te spelen. Daarna kun je geleidelijk het tempo verhogen tot je het kan spelen op het originele tempo.

Weergave aanpassen

De Karaoke Player van VanBasco maakt het mogelijk om de weergave aan te passen op de methode waarvoor je het programma gebruikt, bijvoorbeeld:

  • Karaoke Window: Toont knoppen om tekstlijnen, kleuren en lettertypes aan te passen om het beter leesbaar te maken.
  • Control Window: Geeft mogelijkheden om tempo, volume en toonhoogten te veranderen.
  • Real-time MIDI Output Window: Toont de noten die gespeeld worden, het volume en de beschikbare instrumenten.
  • Piano View: Geeft de noten weer op de toetsen van een piano.

VanBasco voor Mac

VanBasco is ontwikkeld voor Windows en helaas niet beschikbaar voor MacOS. Er zijn echt verschillende alternatieven voor MacOS met vergelijkbare functionaliteiten voor MIDI of karaoke. Denk bijvoorbeeld aan Magix Music Maker of Soundtrap wanneer je zelf muziek wilt maken. Een andere optie is Karafun, die voor karaoke-doeleinden zeer vergelijkbare mogelijkheden heeft en daarnaast ook MIDI-ondersteuning biedt.

Download VanBasco’s Karaoke Player gratis vandaag

Hou je van muziek en wil je plezier hebben of oefenen met MIDI-bestanden en karaoke? Dan heeft VanBasco’s Karaoke Player alles in huis voor urenlang (leerzaam) vermaak. Het is bovendien volledig gratis te downloaden en gebruiken via Downloaden.nl. Dus waar wacht je nog op? Download VanBasco’s Karoke Player vandaag nog en begin met verkennen van een wereld voor muzikale mogelijkheden!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bandicam.