Adobe Photoshop Camera downloaden

Met Photoshop Camera van Adobe maak je kennis met de camera van je dromen! Deze tool voor je smartphone maakt het mogelijk om prachtige filters te leggen over foto’s, eventueel alvorens je ze knipt. Zoek je een gratis Photoshop Camera download? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres!

Adobe Photoshop Camera voor iOS en Android

Stel dat je geen moeite meer hoeft te doen om de meest mooie beelden te creëren. Een stukje van Photoshop in je smartphone, waardoor je eenvoudig basisbewerkingen aan foto’s kunt doen. Maak kennis met Photoshop Camera, dé app die lenzen en filters al instelt voordat je de foto hebt genomen. Zo krijg je meteen een goed beeld van het resultaat. Je kunt filters overigens ook later nog toevoegen, dus pak je hele galerij aan en ga voor professioneel resultaat!

 • Foto’s nemen met vooraf ingestelde lenzen en filters
 • Later filters toevoegen en bewerken
 • Intensiteit, helderheid en contrast filters aanpassen
 • Filtersuggesties via kunstmatige intelligentie
 • Steeds weer nieuwe filters in de app
 • Adobe Photoshop Camera app voor Android en iOS
 • Onderdeel van Creative Cloud voor perfecte samenwerking met o.a. Photoshop
 • Super populair onder liefhebbers van social media

Adobe Photoshop Camera downloaden gratis

Wil je gratis Adobe Photoshop Camera downloaden? Dat kan hier! Een toffe extra is dat je met de download niet alleen toegang krijgt tot Photoshop Camera, maar dat je ook maar liefst 7 dagen gratis gebruik maakt van het Creative Cloud pakket. Zo kun je deze tool combineren met bijvoorbeeld Photoshop. Na afloop van de proefperiode kies je zelf of je toegang wilt houden tot het complete Adobe CC (vanaf €19,66 per maand) of dat je alleen nog kiest voor de blijvende gratis versie van de Adobe Photoshop Camera app. Hoe werkt Adobe Photoshop Camera gratis downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem: iOS of Android
 3. Nu kun je onbeperkt foto’s maken en bewerken!

Hoe werkt Photoshop Camera?

De app Photoshop Camera heeft weinig uitleg nodig. Open het programma en start direct met het kiezen uit tal van filters. Knip je foto’s, pas de intensiteit van de filters aan of laat het programma een automatische suggestie doen. Om je een goed beeld te geven van de werking en voordelen van Photoshop Camera, zie je in onderstaand filmpje in circa een minuut een greep uit de mogelijkheden van de filters.

Van portretten tot landschappen en food pictures

Photoshop Camera is geschikt voor elk type foto, of dat nu om een prachtige selfie, een verbluffend landschap of een aantrekkelijke voedselfoto gaat. Zo verander je met één klik een regenachtige lucht in een prachtige zonsondergang, maak je van selfie een pop art schilderij of verbeter je de kleuren van je receptfoto.

Toon je unieke stijl op social media

Niet voor niets is Photoshop Camera super populair onder social media gebruikers. Doordat je met je smartphone de meest mooie beelden kunt creëren kun je iedereen je eigen stijl laten zien. Dat maakt het tevens mogelijk om bijvoorbeeld je Instagram foto’s meer in lijn te brengen. Je kunt je foto’s direct vanuit Photoshop Camera publiceren, handig, #PhotoshopCamera!

Vind een lens voor elke look

Wanneer je snuffelt door de lenzen van Photoshop Camera dan zie je al snel dat het aanbod eindeloos is. Je kunt kiezen voor subtiele bewerkingen, alsook voor kunstfilters. Zo zet je met één klik je afbeelding om in bijvoorbeeld pop art, pastel of een graphic beeld met lijnenspellen. Daarna kun je alsnog de belichting en intensiteit handmatig aanpassen.

Suggesties via kunstmatige intelligentie (AI)

Dat Adobe gebruik maakt van slimme technologieën dat wisten we natuurlijk al. En dat zie je ook terug in de Adobe Photoshop Camera app. De app kan namelijk zelf aanbevelingen doen voor het toepassen van bepaalde effecten en filters. De intensiteit van de filter kun je vervolgens naar wens aanpassen.

Steeds weer nieuwe filters

Er worden regelmatig updates uitgevoerd. Daarmee krijg je toegang tot steeds weer nieuwe filters. Leuk, want zo blijft het programma interessant om mee te experimenteren. Ervaar het zelf en gebruik de gratis Photoshop Camera download op deze pagina. Zo maak je kennis met de camera van je dromen en ga je voor de meest mooie foto’s!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Photoshop Mix.