Adobe Photoshop Mix downloaden

Gratis Adobe Photoshop Mix voor iOS en Android downloaden? Ondertussen bestaat dit programma niet meer en zijn de functies geintegreerd in Photoshop Express. Daarom verwijzen we je graag door naar de gratis Photoshop Express download.

Adobe Photoshop Mix voor Android en iOS

Transformeer je foto's op je smartphone of tablet met Photoshop Mix. Met dit fotobewerkingsprogramma is het mogelijk om beelden uit te knippen en met elkaar te combineren, kleuren te veranderen en je afbeeldingen nog mooier te maken. Waar en wanneer jij dat wilt.

 • Knip delen van afbeeldingen uit en verwijder ze, of voeg foto's samen
 • Combineer foto's met elkaar voor grappige of surrealistische afbeeldingen
 • Stel kleur of contrast bij en kies uit prachtige effecten en filters
 • De oorspronkelijke afbeeldingen blijven in originele staat 
 • Snel en eenvoudig afbeeldingen op sociale media delen.

Photoshop Mix gratis downloaden

Wil je Photoshop Mix van Adobe downloaden? Dat kan op Downloaden.nl. Volg onderstaande stappen om direct met deze foto app aan de slag te gaan. Hoe werkt gratis Photoshop Mix downloaden?

 1. Start de download via de button.
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Photoshop Mix voor Android of Photoshop Mix voor iOS.
 3. Open het programma en start met bewerken.

Hoe werkt Photoshop Mix?

Adobe Photoshop Mix is software die zich specifiek richt op het uitsnijden, combineren en samenvoegen van verschillende foto’s. Om de afbeeldingen te verbeteren kun je een van de tientallen beschikbare looks toepassen op de gehele foto of delen van de foto. Door het toevoegen van meerdere lagen, stel je laagdekking in waar je wilt.

Combineren van foto’s

Met Photoshop Mix kun je perfect verschillende afbeeldingen samenvoegen en delen van afbeeldingen snijden of verwijderen, dit in verschillende vormen. Zo kun je bijvoorbeeld een object in een andere achtergrond plaatsen.

Delen van foto’s

Je nieuwe foto's en ontwerpen deel je snel met je vrienden via sociale media. Daarnaast stuur je foto's met één druk op de knop via de Creative Cloud functie naar Adobe Photoshop op je computer. Zo kun je de foto's en afbeeldingen nog intenser bewerken.

Verschil Adobe Photoshop Express, Fix en Mix

Adobe heeft verschillende programma’s op de markt gebracht voor het bewerken van foto’s via je smartphone of tablet. Allen werken goed samen met het desktopprogramma Adobe Photoshop en zijn onderdeel van Adobe CC.

Ook de appprogramma’s Photoshop Express, Photoshop Fix en Mix werken goed samen met elkaar. Je kunt opgeslagen bestanden in de ene app verder bewerken in de andere Adobe foto apps. Toch legt iedere app focus op een bepaald soort bewerking:

 • Photoshop Mix: uitsnijden en combineren van foto’s.
 • Photoshop Fix: gedetailleerd retoucheren.
 • Photoshop Express: aanpassingen in kleur, werken met filters.

Probeer de verschillende Adobe foto apps uit en bepaal je favoriet. Zo maak je van jouw foto’s de mooiste afbeeldingen in een geperfectioneerd jasje. Zowel Adobe Photoshop Mix als Adobe Photoshop Fix en Photoshop Express download je op Downloaden.nl voor Android en iOS.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Scan.