Adobe Photoshop Express downloaden

Gratis Adobe Photoshop Express voor Windows en Mac downloaden? Dat kan op Downloaden.nl!

Adobe Photoshop Express voor Mac en Windows

Maak jij veel foto's met je telefoon of tablet en zou je die graag ook meteen willen bewerken? Dan is Photoshop Express wat voor jou! Dit is een zogenaamde light versie van het originele Adobe Photoshop.

Je kunt op je iOS of Android telefoon of tablet een foto bewerken, die wordt opgeslagen in je Creative Cloud abonnement. Hierdoor is het mogelijk om daarna op de computer (Mac of Windows) door te gaan met bewerken.

De belangrijkste functies van Adobe Photoshop Express

In Photoshop Express vind je de belangrijkste functies van Adobe Photoshop terug. In de handige app zijn de functies zo aangepast dat je ze gemakkelijk op een mobiel apparaat kunt gebruiken.

 • Basis: foto's uitsnijden, rechttrekken, rode ogen correctie en meer
 • Repareren: met één aanraking contrast, belichting en witbalans aanpassen
 • Oneffenheden verwijderen: zoals vlekken, vuil en stof
 • Kleur aanpassen: o.a. helderheid, contrast, belichting, schaduwen en meer
 • Filters of looks: meer dan 20 opvallende effecten
 • Stel zelf filters samen en bewaar deze voor later gebruik
 • Foto's renderen: bewerk ook grote bestanden, zoals panoramische foto's
 • Randen: geef foto's een persoonlijk tintje met 15 randen en kaders
 • Functionaliteiten om RAW-bestanden te bewerken

Photoshop Express gratis downloaden

Wil je Photoshop Express van Adobe downloaden? Dan ben je op Downloaden.nl op de juiste plek. Met het doorlopen van de volgende stappen heb je deze app snel tot je beschikking. Hoe werkt gratis Photoshop Express downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem: Photoshop Express voor iOS of Photoshop voor Android
 3. Open Adobe Photoshop Express en start met bewerken!

Hoe werkt Photoshop Express?

De foto app Photoshop Express is ondertussen al miljoenen keren gedownload en dat is niet voor niets. Met de snelle, eenvoudige en krachtige bewerkingsfuncties voor tablets en smartphones bewerk je foto’s waar en wanneer je maar wilt. Hieronder vertellen we je uitgebreider over de mogelijkheden van deze Adobe app.

Bewerken, retoucheren en foto’s combineren

Photoshop Express bevat alle belangrijke functies die een foto app nodig heeft. Met één klik pas je contrast en belichting aan of leg je aangemaakte filters over je foto’s. Tevens kun je achtergronden vervagen, oneffenheden of delen van de achtergrond wegwerken of juist verhelderen. Ook het toevoegen van teksten of het combineren van foto’s voor het creëren van een nieuw plaatje is mogelijk.

Inspiratie en tutorials

In de Photoshop Express app vind je tal van tutorials, waarin je bijvoorbeeld kan zien hoe anderen een bepaalde look creëren. Deze bewerkingen kun je daarna ook toepassen op je eigen foto’s, handmatig of met een druk op de knop.

Direct delen op social media

Je foto’s geperfectioneerd en iedereen je resultaat laten zien? Dan deel je je foto’s direct op InstagramFacebook, TwitterWhatsApp of je andere favoriete sociale netwerken!

Combineer Photoshop Express app met desktop Photoshop

Wanneer je met Photoshop Express alvast de belangrijkste bewerkingen wilt uitvoeren, om vervolgens meer gedetailleerde aanpassingen via desktop te doen, dan kun je beide Adobe programma’s perfect combineren. Je Photoshop Express bestanden worden opgeslagen in de cloud, zodat je gemakkelijk verdergaat met bewerken.

Bovendien profiteer je van premium Photoshop Express functies wanneer je al een abonnement van Adobe Photoshop op je Mac of Windows computer hebt:

 • Nog meer filters of looks met één aanraking
 • Ruisonderdrukking: verminder korrels en spikkels in donkere (nacht)foto's
 • Verhelderen: verminder mist en nevel in foto's.

Kortom, met de fotobewerkingsapp Photoshop Express en de Photoshop desktopversie maak je van al je foto’s gemakkelijk en snel het perfecte plaatje. Download Adobe Photoshop en Adobe Photoshop Express op Downloaden.nl en start met bewerken.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Photoshop Fix.