Adobe Scan downloaden

Hoe vervelend is het om al die papieren bonnetjes te bewaren, die op termijn zelfs vaak vervagen? Vergeet dit probleem, en maak gebruik van de gratis Adobe Scan app download!

Wat is Adobe Scanner app?

Adobe Scan is een goede scanner app waarmee je à la minute alles kunt inscannen wat je maar wilt. Het is bij uitstek interessant voor het scannen van kassabonnen, bijvoorbeeld voor garantie. Heb jij ooit meegemaakt dat je garantiebonnetje niet meer leesbaar was zodra je hem nodig had? Super vervelend, maar dat is met de download van Adobe Scan voortaan verleden tijd, gelukkig!

  • Kassabonnetjes en andere documenten omzetten naar PDF
  • Ook voor inscannen visitekaartjes en whiteboards
  • Verbeterde scans door AI (Adobe Sensei)
  • Pagina rechttrekken, verscherpen, schaduwen verwijderen
  • Opslaan als PDF of JPEG, direct in de cloud
  • Keuze voor scans beveiligen met wachtwoord
  • Direct in gewenste mappen opslaan

Gratis Adobe Scan downloaden

Wil je Adobe Scan app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met deze officiële Adobe Scan app download ga je direct aan de slag. Optioneel geef je je bestanden extra beveiliging mee. Hoe werkt Adobe Scan gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Adobe Scan download via de button.

Waarom Adobe Scan app?

Met de Adobe PDF Scan app kun je bonnetjes, documenten en whitepapers omzetten van papier naar een digitaal document. Daarnaast kun je ook kiezen voor JPEG. Je gebruikt het onder meer voor het digitaal bewaren van garantiebewijzen en visitekaartjes. Het komt daarnaast ook goed van pas als je een presentatie bijwoont en foto’s wil maken van het ondersteunende whiteboard.

Hoe werkt Adobe Scan app?

Via de app zet je iedere gewenste afbeelding om in PDF of JPEG en kun je die zelfs direct delen (bijvoorbeeld via e-mail) met wie je maar wilt. Dat werkt echt super eenvoudig. Kies een foto en druk rechtsboven op ‘Save as PDF’. Deze Adobe Scan tool spreekt eigenlijk voor zich, maar hieronder nog een korte introductie voor wie alvast benieuwd is naar de interface.

Scan with Adobe en kies voor verbeterde scans

Wanneer je een foto maakt dan zijn die niet altijd even helder. Soms heb je last van schaduw, maak je de foto een beetje scheef of is een handgeschreven tekst vaag. Adobe Scan werkt op basis van AI, waardoor PDF-bestanden verbeterd worden. Zo worden ongewenste elementen als schaduwen en schitteringen verwijderd, teksten verscherpt en pagina’s gecropt of rechtgezet. Je gaat voor een hoogwaardige scan in een oogwenk!

Adobe Scan: Cloud opslag en beveiliging

Sla je Adobe Scans automatisch op in de cloud en bewerk ze bijvoorbeeld direct met Adobe Acrobat DC via desktop of tablet. Je files zijn namelijk vanaf ieder device beschikbaar. Je slaat je scans direct op met aanbevolen bestandsnamen en datums, zodat ze in mappen geordend worden en je ze snel terugvindt. Optioneel kies je voor premium functies, zoals het beveiligen van je scans met een wachtwoord.

Beste scanner app!

Adobe Scan wordt door veel gebruikers als beste scanner app voor iOS en Android verkozen. Dit dankzij het eenvoudige gebruik, of gewoon omdat zij fan van Adobe zijn. Het werkt immers ook perfect samen met andere Adobe CC programma’s. Liever een andere scanner app gebruiken? Dan is de Genius Scan app ook een optie. Deze werkt op een vergelijkbare manier. In ieder geval komt een scan app op je smartphone goed van pas!

Download Adobe Scan gratis

Zo, nu je op de hoogte bent van het gemak van de Adobe Scan app, is het tijd om de applicatie op je smartphone of tablet te installeren. Zo hoef je die papieren facturen en visitekaartjes niet meer te bewaren en hoef je ook niet bang te zijn dat ze na verloop van tijd niet meer leesbaar zijn. Zo heb jij je garantiebewijzen en andere zaken altijd bij de hand. Download gratis Adobe Scan app voor Android of iOS en probeer het zelf.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Foto apps.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Clips.