Corel WinDVD downloaden

Download gratis Corel WinDVD en haal naar je Hollywood woonkamer. De toonaangevende mediaplayer software voor video, Blu-ray en DVD. Van 4K-video's in hoge resolutie en HEVC (H.265*), tot 3D-video, DVD en Blu-ray.

Een film gedownload of gehuurd waar je veel van verwacht? Dan is het een grote domper als deze niet lekker afspeelt, als je mediaspeler vastloopt of als het geluid achterloopt bij het beeld. Zorg er daarom voor dat je een goede, krachtige mediaspeler voor beeld en geluid op je computer hebt staan. Hiermee voorkom je niet alle problemen die zich voor kunnen doen bij het afspelen van video, maar veel wel. Als je Corel WinDVDdownload, kun je bijna alle videoformaten afspelen in prachtige kwaliteit, met Dolby-geluid en meer. Dankzij de intuïtieve besturing en de moderne interface is het mogelijk omvideo en audio eenvoudig op elkaar af te stemmen.

Beeld en geluid

Maak van je woonkamer een thuisbioscoop! Verlies jezelf in hoogwaardige beelden en indrukwekkend geluid met de krachtige functies voor video en audio en nieuwe ondersteuning voor 4K-video. Niet helemaal tevreden met beeld en geluid? Dan kun je Corel WinDVD ook gebruiken om een aantal simpele video bewerkingen uit te voeren. Denk aan het aanpassen en verbeteren van kleuren en licht, of het normaliseren van volumes.

Mogelijkheden en kenmerken Corel WinDVD:
  • Kleuren verbeteren en aanpassen
  • Trillende en schokkerige beelden stabiliseren
  • Vloeiende weergave met framesnelheden tot wel 240 frames per seconde
  • Het standaard volume blijvend verhogen
  • Ruis verminderen bij audio opnamen
  • Genieten van hoogwaardige Dolby-audio
Bijna alle formaten en indelingen worden ondersteund

Je kunt alle populaire audio- en videoformaten met één muisklik afspelen. Fijn, want zo hoef je niet eerst op zoek naar zeldzame codecs, of aan de slag met een programma om videobestanden te converteren naar een gangbaar formaat. Maar het allergrootste voordeel van Corel WinDVD is toch wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de geavanceerde 3D-technologie, die een ongelooflijk dynamische kijkervaring biedt. Zo kun je zelfs standaardvideo's omzetten in 3D voor heel levensechte films!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Data Crow.