Revo Uninstaller downloaden

Revo Uninstaller staat erom bekend om op een uiterst eenvoudige manier ongewenste programma’s en sporen te verwijderen op Windows systemen. Probeer het zelf met de officiële en gratis Revo download!

Wat is Revo Uninstaller?

Een trage computer, allerlei opgeslagen bestanden en andere randzaken die helemaal niet belangrijk zijn? Revo Uninstaller is dé tool om ongewenste programma’s en restanten van de Windows computer te verwijderen. Zo is je pc weer opgeschoond en razendsnel!

  • Gratis Revo Uninstaller Pro & Freeware
  • Overbodige programma’s verwijderen
  • Registerverwijzingen opruimen
  • Apps en browserextensies verwijderen
  • Ondersteuning en real-time monitoring
  • Revo Uninstaller voor Windows

Gratis Revo Uninstaller downloaden

Wil je Revo Uninstaller downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres! We sturen je door naar de officiële download van Revo Uninstaller, waarmee je toegang krijgt tot de basic scanning tool en een aantal extra cleaning tools om razendsnel je Windows pc op te schonen.

Zo werkt Revo Uninstaller gratis downloaden:

  1. Start de Windows Revo Uninstaller download via de button.
  2. Pak het programma uit en doorloop de installatiewizard
  3. Je kunt nu direct aan de slag met cleanen!

Revo Uninstaller Freeware is vrijblijvend gratis te gebruiken. Kies voor de download van Revo Uninstaller Pro voor een proefversie van 30 dagen. Dit is de uitgebreide versie!

Hoe werkt Revo Uninstaller?

Na het openen van het programma kun je handmatig aan de slag met het verwijderen van overbodige programma’s. Dat niet alleen, je kunt ook een scan doen op restanten waar je toch niets aan hebt. Die kun je vervolgens met één klik verwijderen. Ondersteuning nodig? Dat zit inbegrepen in Revo Uninstaller Freeware.

Revo Uninstaller Free download

Met Revo Uninstaller Free maak je onbeperkt gebruik van de basisfuncties van bestanden verwijderen. De ideale keuze als je zo af en toe eens een scan wilt uitvoeren om je systeem te versnellen. Na het proberen van 30 dagen Pro, kun je de Revo Uninstaller Freeware gratis blijven gebruiken (tenzij je de upgrade wilt behouden).

Revo Uninstaller Pro upgrade

Maak gebruik van de 30 dagen gratis Revo Uninstaller Pro versie en krijg toegang tot extra functies, zoals browserextensies verwijderen, real-time monitoring van systeemwijzigingen en logboekdatabase, back-upsysteem op meerdere niveaus, geforceerd verwijderen en meer. Dit op één computer.

Revo Uninstaller Portable

Wil je meerdere computers onder de loep nemen? Kis dan voor Revo Uninstaller Portable. Deze kun je gebruiken met USB-stick op een onbeperkt aantal computers. Spreekt je dit niet aan? Dan kun je natuurlijk ook meerdere keren Revo Uninstaller Free installeren. Wil je Pro en meerdere systemen scannen? Dan kom je voordeliger uit met Portable Revo.

Revo Uninstaller Windows

Revo Uninstaller is een tool voor Windows. Daar komt die bovendien goed van pas, omdat Windows computers anders omgaan met de opslag van bestanden dan Mac. Revo Uninstaller voor Mac is niet beschikbaar. Wil je overbodige bestanden verwijderen, zoals junkfiles, browse historie en oude cachegegevens? Dan zit je voor Mac goed met CCleaner.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is PC Inspector File Recovery.