7 Minute Workout downloaden

'Ik heb er geen tijd voor' is de zeer bekende smoes als je eigenlijk helemaal geen zin hebt om te sporten. Wil jij wel trainen, maar heb je echt niet meer dan tien minuutjes de tijd? Doe dan mee aan de nieuwe sensatie: 7 Minute Workout. Met behulp van deze app werk je jezelf in het zweet en verbrand je in maar zeven minuten effectief calorieën.

Zo werkt 7 Minute Workout:
  • 12 intensieve oefeningen
  • Elke exercise 30 seconden
  • Tussendoor 10 seconden rust
  • Configureert met de Gezondheids applicatie van iOS

In zeven minuten het zweet op je voorhoofd hebben staan, het klinkt ongeloofwaardig. Geloof ons maar op ons woord, het kan echt! De oefeningen die je moet uitvoeren zijn high intensity oefeningen, dus je voert ze met hoge snelheid en kracht uit. Het handige: je hebt niets anders nodig dan je eigen lichaam, een muur en een stoel.

De personal trainer in de noemt hardop de oefening die je moet doen en telt de 30 seconden af. Tussen de oefennigen door krijg je telkens 10 seconden rust. Van jumping jacks tot push-ups en van wall sits tot het stappen op een stoel: het schijnt erg effectief te zijn voor je lichaam. Het is in elk geval het proberen waard, want je bent er maar zeven minuten mee bezig.

Heel erg fijn is de configuratie van 7 Minute Workout met de Gezondheids app van iOS. De work-out app registreert je calorieverbruik en laadt de gegevens automatisch in.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MiniTool Partition Wizard.