Morning Routine downloaden

Wij weten hoe verleidelijk het 's morgens is om telkens maar die snoozeknop in te drukken. Maar we weten ook dat dit niet productief is en al helemaal niet goed voor je lichaam. Daarom kun je nu een app downloaden die het je heel moeilijk gaat maken om te snoozen. Jij staat voortaan meteen fris en uitgeslapen naast je bed!

Wat is het?

Morning Routine is de mooiste wekker-app voor Android, maar heeft ook enorm veel functies om zelfs de grootste langsslaper naast zijn bed te krijgen. De app is strak en modern vormgegeven, wat het wekker instellen meteen een stuk aangenamer maakt.

Hoe werk het?

Je kunt verschillende soorten wekkers instellen, van speciale werk- tot weekendwekkers. Zo kun je nog steeds snoozen, maar dit moet je van tevoren wel instellen. Een andere mogelijkheid is om bij het wakker worden direct je favoriete muziek- of nieuws-app te openen. Dat maakt opstaan iets minder vervelend. En voor de echte hardnekkige slaapkoppen is er de optie om verplicht een barcode te scannen, waarna je de wekker pas uit kunt zetten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Translate.