Upflix downloaden

Een avondje op de bank straks? Dan staat er waarschijnlijk iets van Netflix op het programma! Maar wat ga je in godsnaam kijken? Als je niet echt een doel voor ogen hebt, kan het zomaar gebeuren dat jij en je vrienden of partner uren aan het scrollen en discussieren zijn. Want niets lijkt écht leuk, of het ziet er juist allemaal even goed uit. De makers van Upflix vonden dit een echt probleem worden en gingen op zoek naar een oplossing. Die hebben ze gevonden, in de vorm van deze app!

Wat is Upflix?

Kort gezegd: Upflix houdt bij wat van Netflix verdwijnt en wat er wordt toegevoegd. Informatie die Netflix zelf je niet geeft. 

Maar wat nog het meest handig is: je kunt 'to watch' lijsten samenstellen die gebaseerd zijn op je persoonlijke voorkeuren, zoeken naar titels met filters aan en alerts instellen voor als er weer iets nieuws verschijnt. En hoe vaak is het al wel niet gebeurd dat je middenin een serie zat, maar deze de volgende dag ineens van Netflix bleek te zijn verwijderd? Met Upflix kom je niet meer voor dit soort verassingen te staan, omdat je tijdig weet wanneer een serie of film verdwijnt en je deze dus in kunt plannen.

Roulette functie

Een andere geinige functie die Upflix bevat, is de 'Roulette'. Je geeft een aantal voorkeuren in zoals je favoriete acteur, genre, jaartal of beoordeling en Upflix zorgt voor een hele lijst met aanbevelingen. Je hoeft dus niet meer te vertrouwen op je vrienden of familie die denken dat ze ineens in filmexperts zijn veranderd, maar kunt gewoon een keus maken op basis van koude statistieken.

Kenmerken en functies:
  • Notificaties ontvangen als er iets veranderd in het aanbod
  • 'To watch' lijsten samenstellen
  • Zoeken naar content met behulp van filters
  • Meteen beoordelingen van grote filmsites bekijken
  • Deel je favoriete content met familie en vrienden via WhatsApp etc.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Pocket.