Nooit meer worstelen met downloads

Snel en gratis genieten van jouw favoriete films, series of van de nieuwste releases? Met Popcorn Time wordt dit werkelijkheid! Je hoeft nooit meer te wachten tot je download klaar is, maar je kunt meteen content streamen en bekijken.

Hoe gebruik je Popcorn Time?

Download het programma en doorloop het installatieproces op de juiste manier. In het hoofdscherm krijg je een overzicht met suggesties. Geen zin om hier doorheen te bladeren? Dan kun je ook films en series op categorie en populariteit sorteren. Rechtsboven in je scherm kun je in de zoekbalk een titel van een film of serie invoeren. Hebben ze jouw keuze in het bestand? Dan komt deze meteen naar boven. 

Als je op jouw keuze klikt, verschijnt er een korte beschrijving en de mogelijkheid om een trailer te bekijken. Rechtsonder kun je beeldkwaliteit bepalen tot 1080p (HD). Naast het icoontje voor de beeldkwaliteit, kun je de ondertiteling kiezen. Staat er geen Nederlands bij? Dan kun je altijd voor Engels kiezen. 

Pluspunten van Popcorn Time:
  • Aanbod van duizenden nationale en internationale films in topkwaliteit
  • Beschikbaar voor Windows, Mac en Android
  • Makkelijk in gebruik, interface is vergelijkbaar met
Extra informatie:

Het is niet legaal om deze software te gebruiken. Dit geldt voor zowel het bekijken van de content als het delen hiervan. Dit is verboden volgens Nederlandse wetgeving. Wil je Popcorn Time toch proberen? Dan kun je het programma hier downloaden.