Lep's World 2 downloaden

Op een mooie zomerdag begint het plots te stormen. Lep's kabouterdorp is onder aanval van een boosaardige tovenaar. Hij gaat ervandoor met Leb's goud en alle andere kabouters uit het dorp. Leb is de enige die ontkomt, hij zet dan ook gelijk een reddingsmissie op touw om zijn vrienden te redden.

Help Lep zijn vrienden te redden en te voorkomen dat de tovenaar hun magie misbruikt om de wereld over te nemen. Om dit te doen doorloop je acht verschillende levels en neem je het op tegen allerlei soorten vijanden die je er natuurlijk van willen weerhouden.

Wat biedt Lep's World 2:

  • 10 verschillende items en krachten
  • Uitdagende bossfights
  • Je kan achievements behalen

Lep's World is een sidescrolling game die meer dan een beetje weg heeft van Super Mario. De game bestaat uit acht verschillende levels die elk bestaan uit meerdere stappen. Je rent en springt door de levels terwijl je munten verzamelt en monsters probeert te ontwijken.

Heb je de game al uitgespeeld maar wil je nog meer? Probeer dan tijdelijk ook gratis Lep's World 3, het vervolg op deze game. Opnieuw moet Lep daar zijn vrienden redden, in de grootste wereld die de ontwikkelaar nerByte tot op heden gemaakt heeft.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Classic Words Free.