Quiz Up downloaden

Sta jij in je vriendengroep ook bekend als diegene die altijd aankomt met triviale feitjes? Ken jij alle namen uit Orange is the new black? Heb je de Harry Potter boeken allemaal al 15 keer gelezen? Dan is Quiz Up echt wat voor jou!

Wat is Quiz Up?

Quiz Up is, net als Trivia Crack, een trivia game – je kan er je kennis van televisieshows, geografie, koken en 433 andere onderwerpen testen. In een ronde van 7 vragen (waarvan 1 bonusvraag) speel je tegen compleet onbekenden of je vrienden op bijvoorbeeld Facebook. Omdat er zo ontzettend veel onderwerpen zijn – van Tweede Wereldoorlog tot benoem de popster – is er altijd wel een leuke quiz voor jou en je vrienden te vinden om te spelen.

Hoe speel ik het?

Je kan inloggen met een Facebook of Google account, maar je kunt je ook aanmelden met een apart emailadres. Op die manier is de game voor iedereen toegankelijk! Elk onderwerp kun je op twee verschillende manieren spelen. Als je kiest voor ' Speel nu', word je gekoppeld aan een speler die je niet kent of je kunt een van je vrienden uitdagen. Als je kiest voor ' Speel nu', duurt het enkele seconden voor de app een tegenstander voor je heeft gevonden.

Speciale features?

Ja! Als je vaak speelt en vaak wint, stijgt ook je level. Misschien word jij wel de beste in Nederland op het gebied van 'Raad de auteur'. Daarnaast verdien je titels als je een bepaald aantal rondes van een onderwerp hebt gewonnen. Zo kan het zijn dat je na een aantal potjes Lord of the Rings de titel 'Ring-bearer' mag voeren!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Bejeweled .