De beste VPN-apps voor iPhones

Er zijn twee belangrijke redenen waarom iemand een VPN op een iPhone wil installeren. Een belangrijke reden is om hun privacy te beschermen en hun veiligheid te vergroten als ze blackjack online spelen op hun smartphone. Een andere belangrijke reden is dat een VPN kan worden gebruikt om het te laten lijken alsof je je in een ander land bevindt, waardoor inhoud kan worden ontgrendeld die niet beschikbaar zou zijn waar je je werkelijk bevindt. Mogelijk kun je dan zelfs in het best uitbetalende online casino van Nederland spelen terwijl je in het buitenland op vakantie bent. Gebruik hiervoor een van de volgende VPN-apps voor op je iPhone!

CyberGhost

Als een van de langstlopende en bekendste VPN-services, is CyberGhost een andere topkeuze voor de iPhone, maar ook voor andere apparaten. Het biedt enorm gebruiksgemak en geweldige verbindingssnelheden dankzij WireGuard. De service is vooral goed voor het deblokkeren van videostreamingservices. Cyberghost was in staat om elke streamingdienst die we probeerden te deblokkeren, waaronder Netflix, Disney+, evenals BBC iPlayer en ITV X in het VK. In het verleden hadden we problemen met het verbinden met deze VK-specifieke on-demand, maar de problemen met beide verdwenen toen we een server specifiek geoptimaliseerd voor ITV. (Je krijgt hier een fenomenale hoeveelheid keuze. Er zijn minstens 7.100 servers beschikbaar om verbinding te maken met 91 verschillende landen.

ExpressVPN

ExpressVPN is een andere uitstekende keuze voor je iPhone. Het biedt niet alleen uitstekende beveiliging en privacy, maar deblokkeert ook meer streamingdiensten dan zijn rivalen, en er is 24 uur per dag vriendelijke technische ondersteuning beschikbaar. Net als bij de andere services hier, zijn er ook apps voor andere populaire apparaten, en je kunt het op vijf ervan tegelijk gebruiken, dus het zou het hele gezin moeten dekken. Aangezien je je router rechtstreeks op de VPN kunt aansluiten en alle apparaten die op die router zijn aangesloten als slechts één apparaat tellen, is het zelfs gemakkelijk om de limiet te omzeilen.

NordVPN

NordVPN, een van de meest populaire namen op de VPN-markt, is een geweldige allround service. Het biedt supersnelle snelheden dankzij het NordLynx-protocol (gebaseerd op WireGuard) en veel servers over de hele wereld. En hoewel er goedkopere opties zijn, heeft Nord een redelijk prijskaartje, inclusief een flinke korting als je je voor twee jaar abonneert. Het is bedreven in het deblokkeren van populaire videostreamingservices zoals Netflix en Disney+ en zal natuurlijk websites deblokkeren waartoe je anders geen toegang hebt. De iPhone-app van Nord ziet er geweldig uit en is bovendien gemakkelijk te gebruiken.

Surfshark

Soms krijg je waar je voor betaalt, maar dat adagium kan niet worden toegepast op VPN-services. Surfshark is daar een goed voorbeeld van. Je zou denken dat het niet zo goed is omdat het zo goedkoop is, maar je zou het mis hebben. Er is veel om van te houden. De iOS-app heeft een gelikte, eenvoudige interface die het gemakkelijk maakt om te kiezen uit een van de meer dan 3.200 servers die worden aangeboden. Dat is bijna het dubbele van de 1.700 die het bedrijf een paar jaar geleden had: het wordt voortdurend verbeterd.