360 Total Security downloaden

360 Total Security is een totaalpakketje op het gebied van computer beveiliging! Naast het scannen en uitschakelen van computervirussen, zorgt 360 Total Security ervoor dat je computer schoon, snel en veilig is.  

De interface van 360 Total Security ziet er gelikt uit. Aan de rechterkant van het scherm heb je een overzichtelijk keuzemenu met daarin de volgende opties:

  • Full Check
  • Virus Scan
  • Speedup
  • Cleanup
  • Toolbox

Binnen no-time is je systeem weer opgeruimd en helemaal veilig!

360 Full Security zoekt naar virussen, Trojaanse paarden en andere bedreigingen. Dat wordt gedaan door maar liefst vier verschillende scanners: Avira, Bitdefender en twee eigen machines.

Sandbox

Een handige tool waarmee 360 Full Security zich onderscheidt, is de Sandbox. In deze box kun je programma's laten draaien die mogelijk gevaarlijk zijn voor je PC. Alle data en aanvallen die in die programma's zitten, blijven geïsoleerd in de Sandbox en dus gescheiden van je systeem.

Het programma doet zijn naam op alle fronten eer aan. Het maakt de cirkel zowel rond wat betreft beveiliging en computeronderhoud, maar je kunt het ook op bijna alle apparaten draaien: MacOS, Windows en telefoons met Android.

360 Internet Security voor Mac

360 Total Security voor Mac dient vooral als cleaner. Naast het gemakkelijk beheren en verwijderen van apps, heeft de software een Junk Cleaner. Met deze optie verwijder je in één klik onnodige bestanden en informatie.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Panda Global Protection.