Avira Phantom VPN downloaden

Gratis Phantom VPN van Avira voor Mac, Windows, Android en iOS downloaden? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres!

Avira Phantom VPN voor de juiste beveiliging

Als je onbezorgd wilt internetten zonder dat je het idee hebt dat iemand mee zit te kijken, kun je Avira Phantom VPN gebruiken. Deze software laat jou via een fictief IP-adres surfen op het net, waarbij jouw identiteit anoniem blijft. Dit zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen een groot aantal dreigingen op het netwerk. 

  • Uitermate veilig: hetzelfde hoge niveau als de versleuteling bij een bank
  • Onbeperkt data: voor als je veel content streamt
  • Privé werken: verberg activiteiten, zelfs op P2P-netwerken

Avira Phantom VPN gratis downloaden

Wil je Phantom VPN van Avira gratis downloaden? Dat kan via Downloaden.nl. In slechts enkele klikken kun je veilig het web op. Hoe werkt gratis Phantom VPN downloaden voor Windows, Mac, Android en iOS?

  1. Start de download via de button
  2. Kies tussen de gratis Avira download met 500 MB per maand of de Avira Phantom VPN Pro download met onbeperkt MB’s.
  3. Start met veilig internetten

Wat doet VPN van Avira Phantom VPN?

Avira Phantom VPN helpt jou door middel van een fictief IP-adres te internetten, waarbij ook de content van het desbetreffende land waar jij je op dat moment zou bevinden zichtbaar wordt. Het wordt hierdoor moeilijker voor anderen om over jouw schouders mee te kijken en daarnaast kun je er zoveel apparaten als je wilt tegelijk op aansluiten. 

Een virtueel particulier netwerk, oftewel VPN, is een gecodeerde tunnel tussen jouw apparaten en een server die wordt beheerd door het VPN-bedrijf, waarbij jouw gegevens beschermd zijn tegen hackers en je activiteiten worden beschermd. Niemand kan meekijken, doordat je anoniem te werk gaat. Niemand zal namelijk kunnen zien vanaf welk IP-adres je werkzaam bent, doordat het adres van de server te zien is. Dit verbergt dus je eigen locatie. Hierdoor is het een goed hulpmiddel om vanaf iedere locatie bepaalde internetvoorzieningen te gebruiken. 

Geen limiet in apparaten, keuze voor onbeperkt MB’s

Avira Phantom VPN heb je als gratis versie. Hierbij heb je 500MB per maand. Indien je onbeperkt MB’s én ondersteuning wilt, kies je voor Avira Phantom VPN Pro voor minder dan €10 per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

Welke versie van Avira Phantom VPN je ook neemt, je hebt altijd de mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten op de servers. Er zijn hierbij geen beperkingen. In een gebouw met meerdere computers, telefoons en tablets kun je alle apparaten aansluiten zonder hierbij tegen de limieten aan te lopen. Let op, hoewel je ook bij de gratis versie zoveel apparaten als je wilt aan kunt sluiten, kan het aantal MB’s mogelijk onvoldoende zijn voor veel verschillende gebruikers. Dit kan dus een reden zijn om te kiezen voor de Avira Pro versie.

VPN op routerniveau

Sommige slimme apparaten werken via internet en wellicht wil je alles zoveel mogelijk beveiligen. Je hebt een onbeperkt aantal licenties voor apparaten, maar niet alle slimme apparaten maken automatisch verbinding. Daarom is de VPN zo ontwikkeld dat je deze ook op routerniveau kunt uitvoeren. Niet alle routers bevatten ingebouwde VPN-software, dus mogelijk moet je deze nog installeren.

vrouwe met laptop en vpn

De Kill Switch-functie geeft een extra beveiligingslaag 

Wanneer je een licentie aanschaft bij Avira Phantom VPN Pro heb je toegang tot onder andere de Kill Switch-functie. Hiermee wordt je internetverbinding direct verbroken wanneer je VPN-verbinding mislukt. Als er al iemand mee probeert te kijken, wordt dit op deze manier tegengegaan. 

Ook kan de VPN automatisch opgestart worden als je het systeem opstart of wanneer je verbinding probeert te maken met specifieke wifi-netwerken. 

Daarnaast heb je DNS-beveiligingen. Dit is een soort telefoonboek voor internet, waarbij URL’s omgezet worden in IP-adressen. Hierdoor kunnen mensen, wanneer je gebruik maakt van Avira Phantom VPN, je DNS-aanvragen niet volgen om jou naar phishing-sites te sturen of je activiteiten in de gaten houden. 

36 serverlocaties wereldwijd

Met Avira kies je voor een van de 36 serverlocaties wereldwijd. Gamen, onbeperkt muziek luisteren en films en series kijken waar je ook bent wordt dus mogelijk door het downloaden van de Avira VPN. Daarnaast blijf je beveiligd op openbare wifi-netwerken, waardoor je veilig kunt internetbankieren.

Mocht je nog zorgen hebben over jouw privacy op de fictieve internetverbindingen, is het goed om te weten dat Avira de richtlijnen van de AVG nastreeft. Er wordt hierdoor niet opgeslagen welke websites je bezoekt en via welke servers je dit normaal gesproken doet. Het enige dat bijgehouden wordt is het gegevensgebruik, tenzij je zelf toestemming geeft voor het opslaan van meer informatie.

Kortom, Avira biedt veel mogelijkheden, waardoor Phantom VPN een goede toevoeging is aan je apparaten. 

Phantom VPN Avira en Total Security Suite

Wil je naast een VPN ook gebruik maken van andere tools van Avira, zoals antivirus? Download Avira Total Security Suite! Dit pakket beschermt je tegen hackers, malware en allerlei soorten inbraakmogelijkheden, het leidt je IP-adres om en heeft voor Windows gebruikers nog een extra functie: het opschonen van je computer. Ook krijg je toegang tot de Avira password manager.

Download Avira Phantom VPN gratis!

Geen interesse in het hele pakket en zoek je gewoon een gemakkelijke en snelle VPN voor af en toe gebruik? Dan kom je prima toe met de 500 MB Avira Phantom VPN FREE. Kun je daarna altijd nog beslissen op je wilt upgraden naar oneindig veel MB. Want met deze gratis Avira Phantom VPN download, probeer je het eerst helemaal kosteloos!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Mailbird.