Betternet VPN downloaden

Ben je op zoek naar een gratis VPN zonder advertenties, registratie of andere beperkingen? Dan is Betternet een echte aanrader. Deze onbeperkte VPN gebruik je zonder te hoeven inloggen of creditcardgegevens op te geven: een rechttoe rechtaan VPN die doet wat 'ie belooft en, niet geheel onbelangrijk, veilig is!

Waarom kiezen voor Betternet VPN?

Betternet is de ideale VPN-dienst als je geen extra's zoekt. De eenvoudige interface maakt dat je het programmaatje direct begrijpt. Je start het simpelweg op, maakt verbinding met VPN (druk op de Connect-knop) en Betternet doet de rest!

  • Gebruikt voor streaming, gaming en privacy redenen
  • Download Betternet VPN en maak een verbinding zonder registratie
  • Military-grade encryptie, malware en phishing blokkades
  • Functies als kill switch, IP & DNS leak protection, Tor over VPN
  • Betternet voor Windows, Mac en mobiele apparaten

Gratis Betternet download!

Wil je VPN Betternet downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je goed op deze pagina. Betternet for Windows, Mac, Android of iOS, je kiest het juiste besturingssysteem en kunt daarna direct aan de slag, zonder te registreren of een account aan te maken.

Kies het juiste besturingssysteem en start de free Betternet download via de button.

Wat is Betternet VPN?

Het is een volledig gratis VPN-dienst die kan worden gebruikt om alle websites met beperkingen, zoals Facebook, Twitter en YouTube te deblokkeren. Betternet beveiligt de verbindingen met openbare Wi-Fi hotspots, mobiele datanetwerken en andere openbare netwerklocaties. Het werkt hetzelfde als een proxy, maar belooft veiliger te zijn.

VPN Betternet, hoe werkt het?

Het programma detecteert je locatie en maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server, wat zorgt voor een zeer snelle verbinding. ‘As simple as a touch’, zoals ze zelf zeggen, zo is het ook! Een simpele klik op de verbindingsknop zorgt ervoor dat jouw IP-adres verborgen wordt, zodat niemand je locatie kan achterhalen.

Free Betternet VPN, voordelen en nadelen

Er zijn tal van VPN aanbieders in de markt, dus waarom kiezen voor Betternet? Een goede reden is omdat het gratis is. Keerzijde is wel dat je soms advertenties moet kijken. Wil je dit niet met een gratis VPN? Dan zijn Proton VPN en Hide.me goede alternatieven.

Wat Betternet dan wel weer bijzonder maakt tegenover deze andere gratis versies, is dat je met meer dan 1000 servers (veel!) kunt verbinden met free VPN van Betternet, en je kunt het op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Er is geen data limiet en de snelheid van de verbinding loopt op tot 1 Gbps.

VPN Betternet Premium

Wil je toegang tot meer apparaten en virtual locaties, en optimalisatie voor het kijken van buitenlandse content op bijvoorbeeld Netflix en Prime? Dan kom je uit bij Betternet Premium (vanaf $7,99 per maand). Dat maakt het qua betaalde VPN service een relatief dure optie. Liever een goedkope VPN? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij VPN Nederland of Private Internet Access, waar je voor enkele euro’s per maand al een abonnement afsluit.

Download Betternet gratis en probeer!

Betternet VPN Free is aanbevolen voor gebruikers die op zoek zijn naar de meest eenvoudig bruikbare VPN, zonder extreme snelheid of mogelijkheden. Dus gewoon om op een simpele manier veilig online te zijn. Probeer de gratis Betternet download, kun je daarna altijd nog beslissen of je premium wilt upgraden of een andere (gratis) VPN wilt proberen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Microsoft Authenticator app .