Betternet downloaden

Ben je op zoek naar een gratis VPN zonder advertenties, registratie of andere beperkingen? Dan is Betternet een echte aanrader. Deze onbeperkte VPN gebruik je zonder te hoeven inloggen of creditcardgegevens op te geven: een rechttoe rechtaan VPN die doet wat 'ie belooft en, niet geheel onbelangrijk, veilig is!

Betternet is de ideale VPN-dienst als je geen extra's zoekt. De eenvoudige interface maakt dat je het programmaatje direct begrijpt. Je start het simpelweg op, maakt verbinding met VPN (druk op de Connect-knop) en Betternet doet de rest!

Wat doet Betternet?

Het is een volledig gratis VPN-dienst die kan worden gebruikt om alle websites met beperkingen, zoals Facebook, Twitter en YouTube te deblokkeren. Betternet beveiligt de verbindingen met openbare Wi-Fi hotspots, mobiele datanetwerken en andere openbare netwerklocaties. Het werkt hetzelfde als een proxy, maar belooft veiliger te zijn.

Het programma detecteert je locatie en maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server, wat zorgt voor een zeer snelle verbinding.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AntiSpy for Windows 10.