Hide.me VPN downloaden

Het internet is in de afgelopen deccenia uitgegroeid tot een medium dat niet weg te denken is uit onze dagelijkse levens. We gebruiken het om te werken, om vakanties te boeken, onze bankzaken te regelen, de belastingaangifte in te vullen en voor ons entertainement. Wil je zeker weten dat je gegevens privé blijven? Dan is het slim om een VPN-verbinding op te zetten.

Wat is een VPN-verbinding?

VPN staat voor Virtual Private Network en kun je zien als een privénetwerk binnen een groter netwerk. Met een VPN-verbinding creëer je als het ware een persoonlijk lijntje, waar verder niemand anders aan kan komen. Het grote voordeel van VPN is dat je geen pottenkijkers hebt. Je verbinding is versleuteld, waardoor afluisteraars niet bij je privé-zaken kunnen komen.

Je kunt VPN bijvoorbeeld gebruiken om je bankzaken te regelen. Een andere veelgebruikte reden is om sites uit Amerika te gebruiken, waar je normaal geen toegang tot hebt. Denk aan de Amerikaanse versie van Netflix. Door de VPN wordt je niet herkend en kun je ongestoord de nieuwste series kijken.

Waarom Hide.me VPN?

Er zijn ontzettend veel verschillende programma's te downloaden waarmee je een VPN-verbinding op kunt zetten. Hide.me VPN is de bekendste en betrouwbaarste, met wereldwijd meer dan 3 miljoen gebruikers.

  • WiFi-beveiling
  • Online privacy
  • Toegang tot geblokkeerde apps en websites

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Kaspersky Internet Security.