Hide.me VPN downloaden

Zoek je een goedkope en snelle VPN aanbieder? Gebruik de Hide.me download gratis!

Wat is Hide.me VPN?

Er zijn ontzettend veel verschillende programma's te downloaden waarmee je een VPN-verbinding op kunt zetten. Hide.me VPN behoort tot de bekendste en betrouwbaarste gratis VPN programma’s. Ideaal voor iedereen die geoblokkades wil omzeilen en veilig op internet wil surfen. Ze hebben een gratis versie, en tegen betaling is uitbreiding mogelijk.

  • Levenslang gratis VPN, zonder registratie of aanmelding
  • Toegang tot 8 gratis locaties (meer locaties tegen betaling)
  • 10GB dataverbruik per maand, geen snelheidsbeperkingen!
  • Geen advertenties, trackers of logs, geheel anoniem
  • Regel je toegang tot geblokkeerde apps en websites (geoblokkades)

Hide.me VPN free download!

Wil je Hide.me VPN downloaden, gratis en voor niets? Goed nieuws, want ze zeggen dat ze hun leven lang gratis VPN blijven aanbieden! Daarnaast bieden ze ook een betaalde variant, waarmee je toegang krijgt tot extra veel serverlocaties (vanaf €2,57 per maand). Welke versie het beste bij je past is een persoonlijke keuze, al zal de gratis Hide.me VPN voor de meeste mensen prima voldoen. Je kunt later nog beslissen of je upgrade of niet.

Hoe Hide.me gratis VPN downloaden? Kies het juiste besturingssysteem via de button!

Waarom een VPN-verbinding gebruiken?

VPN staat voor Virtual Private Network en kun je zien als een privénetwerk binnen een groter netwerk. Met een VPN-verbinding creëer je als het ware een persoonlijk lijntje, waar verder niemand anders aan kan komen. Het grote voordeel van VPN is dat je geen pottenkijkers hebt. Je verbinding is versleuteld, waardoor afluisteraars niet bij je privézaken kunnen komen.

Je kunt VPN bijvoorbeeld gebruiken om je bankzaken te regelen. Een andere veelgebruikte reden is om sites uit Amerika te gebruiken, waar je normaal geen toegang tot hebt. Denk aan Amerikaanse streamingsdiensten. Door de VPN word je niet herkend en kun je ongestoord de nieuwste series kijken.

Wat zijn de voordelen van Hide.me VPN?

Het grootste voordeel van Hide.me is dat ze een gratis versie bieden, in tegenstelling tot veel andere aanbieders. Vaak wordt gezegd dat gratis VPN’s minder betrouwbaar zijn (wat vaak ook zo is, vaak slaan ze toch gegevens op), maar Hide.me daarentegen wordt als veilig beschouwd. Dit zonder last te hebben van advertenties of snelheidsbeperkingen. De meeste gratis VPN’s verlagen de kwaliteit en snelheid van de verbinding, maar Hide.me heeft 99,9% uptime. Dat maakt het een goede gratis VPN. Ze bieden zelfs gratis klantenservice!

Hide.me VPN abonnement

Je zou verwachten dat er een addertje onder het gras zit, want hoe kan iets gratis zijn zonder dat je je door advertenties heen moet wurmen? Nou, Hide.me biedt ook betaalde diensten aan, waar je mogelijk naar overstapt als je tevreden bent over de gratis versie.

De free Hide.me VPN geeft namelijk dezelfde hoeveelheid bescherming en versleuteling als de betaalde plannen, maar heeft een aantal beperkingen. Zo kun je kiezen uit slechts 8 locaties en kun je maar met één apparaat tegelijkertijd verbonden zijn. Door voor het betaalde plan te kiezen hef je deze beperkingen op.

Hide.me vs NordVPN

Vraag je je af wat het verschil is tussen NordVPN en Hide.me? In de basis doen ze hetzelfde, maar NordVPN biedt meer locaties aan, ruim 5700 servers in 60 landen, tegenover ruim 2100 servers in 81 landen. Daarentegen heeft NordVPN geen gratis versie en zijn ze per maand gezien ook net wat prijziger. Beide programma’s worden als prima keuzes gezien.

VPN Hide.me free download, probeer nu!

Wil jij zeker weten dat je veilig surft op het web? Maak dan nu gebruik van de free download Hide.me VPN en probeer het zelf. Het programma werkt uiterst eenvoudig, dus zelfs als je nog nooit een VPN gebruikt hebt is het een fluitje van een cent. En je hoeft je niet eens te registreren. Kies het juiste besturingssysteem en start direct.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ESET Internet Security.