Download CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Anoniem surfen

Gratis VPN software

7 / 10

Klik op de knop om je download te starten..

Download voor Windows Downloaden is gratis en snel!

Download deze software voor een ander besturingssysteem:

Een anonieme geest zijn op het World Wide Web? Dan zit je goed met deze CyberGhost download. Je probeert deze VPN gratis voordat je overstapt op een abonnement!

Wat is CyberGhost VPN?

CyberGhost is een VPN programma. Net als NordVPN beschermt het programma je privacy terwijl je surft op het internet. Het geeft je toegang tot websites of content zoals Netflix films die geblokkeerd zijn voor ons Nederlanders. En het zorgt ervoor dat je maximaal beschermd wordt tegen online inbrekers op al je apparaten.

  • Ervaar gigantische VPN snelheden
  • Bescherm je privacy en verberg je identiteit
  • Ideaal voor streamen, gamen en omzeilen geoblokkades
  • Tot 7 apparaten tegelijkertijd verbinden
  • AES 256-BIT encryptie van militaire kwaliteit
  • Kill switch als extra back-up voor blokkeren internet
  • CyberGhost Windows, Mac en mobiele apparaten

CyberGhost VPN gratis downloaden

Wil je gratis de VPN van CyberGhost downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je probeert het 24 uur gratis uit. Dat lijkt niet lang, maar is precies lang genoeg om kennis te maken met deze VPN, en te testen of het bij je past. Bovendien kun je, na het aanschaffen van een CyberGhost abonnement, tot 45 dagen je geld terugkrijgen als je je toch bedenkt.

Hoe werkt gratis CyberGhost downloaden?

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Start de CyberGhost download via de button
  3. Klik het aan bij je bestanden en installeer CyberGhost VPN

Ruim 9200 servers in 91 landen!

Als het op ruime keuzes voor servers en landen aankomt dan zit je met CyberGhost in ieder geval goed. Je kiest uit meer dan 9200 servers in 91 landen. Uiteraard gebruik je deze tool ook als je zelf in het buitenland bent, bijvoorbeeld op de openbare wifi.

Hoe werkt CyberGhost VPN?

Wanneer je het programma opstart kun je kiezen uit een lijst van verschillende IP-adressen in verschillende landen, of het programma er automatisch een voor je laten kiezen. Erg handig. Ready to surf as a ghost? Zet dan de server aan door op de startknop te drukken. In de User Interface kun je indien gewenst je instellingen nog personaliseren.

CyberGhost VPN Netflix en gaming

CyberGhost VPN biedt hoge snelheden en onbeperkte bandbreedte. Vergeet minutenlang bufferen, maar surf razendsnel over het web en bekijk je favoriete content. Deze VPN aanbieder wordt vaak geprefereerd door liefhebbers van buitenlandse content, bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix of YouTube video’s en games die in ons land niet beschikbaar zijn. Door te kiezen voor een andere server kun je locatiebeperking omzeilen en toegang krijgen.

CyberGhost VPN trial + 45 dagen geld-terug-garantie

Niet iedere VPN aanbieder geeft een gratis proefperiode, maar CyberGhost wel. In 24 uur kun je kennismaken met het programma, zonder dat je je betaalpas hoeft te trekken. Staat het je aan? Dan kun je een abonnement afsluiten. Deze kun je vervolgens nog binnen 45 (!) dagen annuleren en je geld terugkrijgen als je dat zou willen.

VNP CyberGhost abonnement afsluiten na free trial

Goede VPN’s zijn zelden gratis, of leveren in op anonimiteit en snelheid. Uiteindelijk zal je dus de portemonnee moeten trekken als je van CyberGhost VPN gebruik wilt blijven maken. Gelukkig is het niet erg prijzig, zeker als je kiest voor een abonnement van twee jaar.

Regelmatig staat er een CyberGhost aanbieding voor je klaar, waarbij de korting oploopt tot wel 85% (vanaf €2,19 per maand). Na het downloaden van CyberGhost gratis trial kun je de CyberGhost VPN deals van het moment inzien. Korting wordt automatisch verrekend.

Download CyberGhost free VPN!

Spreekt onze CyberGhost review je aan? Uit ervaringen van anderen blijkt in ieder geval dat ze erg tevreden zijn over de snelheid en het gebruiksgemak. Bovendien kun je het gratis testen en binnen 45 dagen je geld terugvragen indien het onder verwachting presteert. Dus, waarom niet proberen? Laat je in 24 uur verrassen door de kracht van CyberGhost VPN free!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Spybot - Search & Destroy.