Ivacy VPN downloaden

Gratis Ivacy VPN downloaden voor Windows, Mac, Android en iOS? Met deze download kun je dit VPN-programma 30 dagen vrijblijvend testen.

Ivacy VPN voor Mac, Windows, iOS en Android

Met Ivacy VPN kun je veilig en anoniem surfen vanaf meer dan honderd locaties binnen en buiten Europa. Dit zonder in te leveren aan datasnelheid! Het bedrijf zegt daarom de beste VPN voor Netflix te zijn. Ivacy is gevestigd in Singapore en ze hebben geen Nederlandse support. Desalniettemin werkt het programma gebruiksvriendelijk en als je Engels spreekt kun je gemakkelijk met deze VPN-aanbieder aan de slag.

  • Hoge datasnelheid
  • Ruim 3500 servers beschikbaar
  • Locatie-restricties omzeilen
  • Goedkope VPN-service
  • No Browsing Logs policy
  • Gebruiken op 10 apparaten tegelijkertijd
  • Extreem goede beveiliging tegen tracking én cyberaanvallen

Ivacy VPN gratis proberen

Wil je Ivacy VPN downloaden? Dat kan hier op Downloaden.nl. We vertellen je hoe het werkt, zodat je direct veilig kunt surfen vanaf meerdere apparaten. Hoe werkt gratis Ivacy VPN downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Maak je keuze voor een maandabonnement of meerjarig abonnement.
  3. Annuleer je Ivacy VPN abonnement binnen 30 dagen en ontvang je geld retour. Wil je wel gebruik blijven maken van deze VPN-service, dan betaal je vanaf $1 per maand.

Je profiteert dus van 30-dagen-geld-terug-garantie. Dit is handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en slechts korte tijd gebruik wilt maken van VPN. Let er bij het afsluiten van je abonnement altijd op of de voorwaarden niet gewijzigd zijn.

Hoe werkt Ivacy VPN?

Via Ivacy VPN maak je een connectie met een willekeurige server, zodat je veilig en anoniem kunt browsen. Je kunt op 10 apparaten tegelijkertijd gebruikmaken van Ivacy, zowel via desktop als smartphone en andere smart apparaten. Ook kun je met een gerust hart publieke netwerken betreden zonder risico te lopen om gehackt te worden.

Split Tunneling voor datasnelheid

In 2010 kwam Ivacy als eerste VPN-aanbieder met Split Tunneling, waardoor de snelheid extreem verbeterd werd. Sindsdien heeft Ivacy veel trouwe klanten bijgekregen. Het streamen van video’s en downloaden van grote bestanden is razendsnel gebeurd. Je hebt de keuze uit ruim 3500 servers op meer dan 100 verschillende locaties.

Geografische blokkades omzeilen

Amerikaanse Netflix kijken of streamingsdiensten gebruiken van verschillende landen, zoals Australië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en zelfs Japan? Via Ivacy VPN kun je verbinding maken met verschillende diensten, waaronder ook BBC iPlayer, Disney+ en Hulu. En door de hoge datasnelheid is het downloaden in een mum van tijd gepiept.

Gebruiksvriendelijk platform met hoge beveiliging

Voor iedereen die Engels spreekt is het platform erg gemakkelijk in gebruik. Je maakt snel verbinding met een andere server zonder daarbij allerlei moeilijke processen te doorlopen.

Bovendien worden je gegevens goed beveiligd middels diverse protocollen en encryptie. Ook bieden ze een Kill Switch, waarmee je het per ongeluk lekken van informatie voorkomt in het geval dat de verbinding tijdelijk wegvalt.

Ivacy VPN gebruiken

Enthousiast over Ivacy VPN? Je kunt de VPN van Ivacy dus 30 dagen vrijblijvend proberen. Zorg er dan wel voor dat je tijdig je abonnement opzegt. Wil je wel gebruik blijven maken van het platform, dan moet je een betaald abonnement afnemen.

Groot voordeel aan Ivacy tegenover veel andere betaalde VPN-aanbieders, is dat hun prijzen extreem laag zijn. Zo heb je al een VPN-verbinding vanaf $1 per maand. Download Ivacy VPN en beslis binnen een maand of je je abonnement aan deze lage prijs wilt behouden of dat je deze kosteloos opzegt.

Ivacy VPN download, probeer het zelf!

Is deze Ivacy VPN review je bevallen en spreken de voordelen en de lage kosten van deze service voor anoniem surfen je aan? En is het voor jou geen probleem dat het Engelstalig is? Download Ivacy VPN en probeer het zelf! Toch liever een goedkope Nederlandse VPN aanbieder? Neem dan eens een kijkje bij VPN Nederland.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Proton VPN.