Amigos downloaden

Wil je graag gezellige mensen ontmoeten? Maak dan gebruik van deze Amigos app download! Met deze sociale app beleef je spontane avonturen!

Wat is Amigos app?

Amigos is een app die zich richt op het leggen van sociale contacten. Voor het ontmoeten van nieuwe vrienden, mensen die op zoek zijn naar gezelligheid. Maak een gratis Amigos account aan en vertel waar je zin in hebt. Mensen die daar ook voor in zijn kunnen elkaar uitnodigen. Zo stuur je elkaar berichten en spreek je samen af. Leuk!

  • Nieuwe mensen met dezelfde interesses leren kennen
  • Zoeken op locatie (met behulp van kaart)
  • Afspreken een-of-een of in groep
  • Spontaan afspreken of een afspraak plannen
  • Ideaal voor het vinden van leuke feestjes!

Gratis Amigos app downloaden

Wil je de Amigos app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Maak je account aan en zoek direct naar leuke bezigheden in de buurt, alleen of samen met vrienden. Hoe werkt de Amigos app gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis Amigos app download via de button.

Amigos app uitleg!

Hoe werkt Amigos app? Heel simpel! Open de app en geef aan waar je voor in bent, van een praatje tot een spel tot een leuk feestje. Bekijk vervolgens de kaart en zie welke mensen in de buurt ook wel zin hebben in iets leuks, of check waar dat toffe feestje te vinden is. Je spreekt af via de Amigos chat en kunt soms zelfs spontaan langsgaan. Gezelligheid regelen was nog nooit zo makkelijk!

Voor wie is de app Amigos bedoeld?

Amigos app is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die houdt van gezelligheid. Middels de leeftijdsfilter kun je instellen welke leeftijden je kunt zien, en wie jou kan zien. Tevens stel je daar in wat de momenten en plekken zijn om zichtbaar te zijn. Maak van Amigos app gebruik als je ergens bij aan wilt sluiten, of wanneer je zelf een activiteit wilt hosten.

Wanneer Amigos app gebruiken? Inspiratie!

Je kunt Amigos app dus gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Momenten dat mensen er graag gebruik van maken zijn bijvoorbeeld:

  • Je wilt aansluiten bij een afterparty
  • Je zit op het park of op een terras en vindt het gezellig als er anderen aansluiten
  • Je bent nieuw in een stad en wilt nieuwe mensen leren kennen
  • Je zoekt mensen met dezelfde hobby
  • Je zit thuis, verveelt je en wilt iets leuks gaan doen

Amigos app review

Benieuwd wat anderen van de Amigos app vinden? Uit Amigos app ervaringen komt vooral veel enthousiasme naar boven. ‘Ideaal voor als je net verhuisd bent, of gewoon nieuwe mensen wilt leren kennen’, aldus meerdere gebruikers. ‘Leuk voor feestjes, heerlijk om de vrijheid te hebben om je spontaan ergens bij aan te sluiten’. Van vrijdagmiddagborrels tot een silent disco, een potje bowlen of gewoon lekker drankjes doen, het kan allemaal met Amigos.

Download Amigos app en ga voor spontaniteit!

Al enthousiast geworden? Twijfel niet en probeer het zelf. Neem een kijkje in de app en ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is. Vind je de stap nog wat groot om in je uppie ergens aan te sluiten? Vraag dan simpelweg een vriend(in) om je joinen en ontdek samen de leukste feestjes en uitjes in de buurt. Zo leren jullie nieuwe mensen kennen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Adresboek en contacten.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Efficiƫnt Address Book Free.