Adobe Firefly downloaden

Aan de slag met Adobe Firefly AI? Dan zit je goed met deze gratis Adobe Firefly download!

Wat is Adobe Firefly?

Adobe Firefly is een AI tool (Artificial Intelligence) waarmee met behulp van handmatige opdrachten de mooiste afbeeldingen gecreëerd kunnen worden. De tool is getraind met Adobe Stock-afbeeldingen en content met open licentie / uit het publieke domein. De resultaten zijn te gebruiken voor commerciële doeleinden. Je gebruikt het dus als je unieke afbeeldingen wilt genereren die van professioneel niveau zijn.

  • Met behulp van spraak AI afbeeldingen genereren
  • Ook Adobe Firefly video, lettertypen, patronen en meer
  • Resultaten te gebruiken voor commerciële doeleinden
  • Werkt goed samen met andere Adobe programma’s
  • Onderdeel van Adobe Creative Cloud
  • Gratis tot 25 credits per maand

Gratis Adobe Firefly download

Wil je Adobe Firefly downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze officiële download van Firefly biedt toegang tot 25 gratis credits per maand. Een goed moment om het te testen, want upgraden kan altijd nog! Hoe werkt Adobe Firefly gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Adobe Firefly free download via de button.

Hoe werkt Adobe Firefly?

In Adobe Firefly typ je een tekst en op basis daarvan genereer je unieke afbeeldingen en patronen. Dit kun je zo gedetailleerd maken als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een plaatje genereren van een ‘beautiful woman with crown’, maar je kunt dit nog specifieker maken door ook informatie over de kleuren en achtergrond te geven.

Vervolgens kun je ook nog stijlen aanpassen en tekst toevoegen. Het is leuk om zelf eens te spelen met alle instellingen om de resultaten te zien voor jouw opdracht. Om je een beter beeld te geven bij de geweldige resultaten van Firefly zie je in onderstaande Adobe Firefly tutorial hoe dat in zijn werk gaat. Check it out!

Gratis afbeeldingen voor commercieel gebruik

Firefly van Adobe is opgezet om de creativiteit van mensen te stimuleren en ze te laten experimenten met hun ideeën. De tool is getraind op basis van machine learning, waarbij rechtsvrije afbeeldingen en foto’s uit Adobe Stock zijn gebruikt. De resultaten mogen dus commercieel gebruikt worden. Dat maakt het een perfecte tool voor websitemakers, designers, marketingafdelingen en andere commerciële gebruikers.

Adobe Firefly Premium

Met de gratis Adobe Firefly download krijg je toegang tot 25 maandelijkse credits. Krijg je geen genoeg van deze handige tool? Dan upgrade je naar Adobe Firefly Premium (vanaf €5,58 per maand). Daarmee krijg je toegang tot 100 maandelijkse credits.

Firefly Adobe & Creative Cloud

Adobe Firefly kan los gebruikt worden, en ook als onderdeel van Adobe Express, Photoshop, Illustrator en Creative Cloud. Daar is het standaard geïntegreerd. De verschillende programma’s werken goed samen. Zo geef je resultaten uit Firefly optioneel nabewerking met een van de andere Adobe tools. Wil je graag het hele Adobe pakket gratis proberen?

Gratis download Adobe Creative Cloud

Adobe Firefly release date

De Adobe Firefly beta versie was al een tijdje verkrijgbaar via Adobe Creative Cloud, Photoshop en andere Adobe producten. En op 14 september 2023 was het dan eindelijk zover, Adobe liet weten dat Firefly eindelijk beschikbaar is voor commerciële release!

Adobe Firefly updates

Adobe heeft aangegeven dat ze Firefly blijven updaten en ontwikkelen. Waar de tool nu al veel kan op het gebied van AI, willen ze zich uiteindelijk ook meer richten op de combinatie spraak versus video en vectoren. Middels een tekstopdracht kun je dan bijvoorbeeld vectoren en texturen genereren, en middels een paar woorden over het weerbericht verander je deze in een gave video. Kortom, genoeg toekomst ideeën!

Adobe Firefly Nederlands

Adobe Firefly ondersteunt op dit moment tekstopdrachten in meer dan 100 talen. Toch is het handig om de opdrachten in het Engels te geven. Ze gebruiken momenteel namelijk machinevertaling, wat niet altijd optimaal werkt. Je kunt een melding maken bij een ongewenst resultaat. Adobe is bezig dit te verbeteren, voor optimale vertalingen in de toekomst. Met de Engelse taal zit je in ieder geval zeker goed.

Download Adobe Firefly AI!

Tijd om naar de creatieve speeltuin te gaan? Gratis Adobe Firefly downloaden doe je hier! Kies het juiste besturingssysteem, log in met je Adobe gegevens (of maak een gratis account aan) en dan kun je er direct mee aan de slag. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Aero.