Bandicam downloaden

Voor het opnemen van schermactiviteit heb je een goed screencapture programma nodig. Of je nu games op wilt nemen, of een tutorial wilt maken; Bandicam is de juiste software hiervoor!

Bandicam Game Recorder maakt het mogelijk om verschillende 2D en 3D spellen op te nemen Denk hierbij aan spellen zoals Minecraft, PlayerUnknown's Battlegrounds, Roblox, World of Warcraft en League of Legends die DirectX/OpenGL/Vulkan grafische technologieën gebruiken. Daarnaast kun je er ook flash-games en online browser games mee opnemen.

Waarom zijn gamers fan van Bandicam?

Bandicam is speciaal ontworpen om aan de behoeften van gamers te voldoen. Het vastleggen van games vereist nogal veel systeembronnen; CPU, GPU, geheugen en dergelijke. Bandicam maakt gebruik van DirectX/OpenGL/Vulkan opnametechnologie om hoogwaardige video’s vast te leggen en datacompressietechnologie om deze bestanden klein te houden. De technologieën verminderen het CPU-, GPU- en RAM-gebruik tijdens het opnemen van een real-time gameplay. Hierdoor kun je gewoon rustig door met spelen en heb je veel minder last van vertraging, wat bij andere screencapture software vaak wel het geval is.

Maar natuurlijk is Bandicam niet alleen voor gamers geschikt. Je kunt er door de hoogwaardige opnamekwaliteit en minimale verbruik van CPU ook prima andere schermactiviteit mee opnemen. Denk hierbij aan video’s die je afspeelt, vlogs of tutorials. En natuurlijk is het naast video ook mogelijk om enkel afbeeldingen vast te leggen.

Tutorials en vlogs opnemen

Een van de grootste voordelen van Bandicam, zijn de effecten die je tijdens het opnemen kunt toevoegen. Zo kun je jouw tutorial er echt uit laten springen. Denk aan teksten die in beeld verschijnen, highlighten van bepaalde gedeeltes van je scherm en effecten van de muisaanwijzer.

Belangrijkste kenmerken van Bandicam
  • Selecteer een gedeelte van het beeldscherm en neem op
  • Maak tekeningen in je video terwijl je opneemt
  • Voeg een webcam scherm toe aan beeldscherm opname
  • Stel de audio van je stem goed af
  • Voeg een logo toe
  • Verschillende muisaanwijzer effecten

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Soundtrap.