MixPad downloaden

Op zoek naar slimme en professionele multitrack mixsoftware? Neem onbeperkt tracks op met MixPad van NCH Software. Hier op Downloaden.nl pak je de gratis MixPad download!

Wat is MixPad voor Windows en Mac?

MixPad van NCH Software is Multitrack-opnamesoftware van hoge kwaliteit. Je gebruikt het op Windows of Mac. Met diverse slimme functies ga jij voor onbeperkte tracks, met muziek en stem. Combineer geluiden, voeg audio-effecten toe, produceer gave beats en maak gebruik van royaltyvrije geluidseffecten en muziek. Natuurlijk kun je je creatie ook in het gewenste formaat opslaan.

 • Neem onbeperkt tracks op
 • Muziek en eigen stem opnemen
 • Geluiden en tracks inladen
 • Eigen beats maken met Beat Maker
 • Eenvoudig audio-effecten toevoegen
 • Maak gebruik van de muziekbibliotheek
 • Professionele multitrack recording software
 • Gratis voor niet-commercieel gebruik

MixPad gratis downloaden

Wil je MixPad downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina van Downloaden.nl aan het juiste adres. Met deze download van MixPad krijg je gratis toegang tot de tool voor niet-commercieel gebruik. Optioneel kun je vanaf €6,84 upgraden naar MixPad Pro, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je het programma eerst graag zo eens uitprobeert. Upgraden kan altijd nog op een later moment. Hoe werkt gratis MixPad downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem: MixPad Mac of MixPad Windows
 3. Pak de gedownloade bestanden uit en start met mixen

Hoe werkt MixPad?

Na het openen van de NCH Software MixPad kom je in de handige interface. Deze is super eenvoudig opgezet en wijst zich eigenlijk vanzelf. Heb je toch nog specifieke vragen, dan kun je terecht op het MixPad forum. Hieronder geven we je nog een wat uitgebreide toelichting op de functies van het programma. Je kunt ook onderstaand filmpje bekijken voor een quick tutorial van MixPad.

Alle mixing tools op één platform

Met MixPad NCH Software heb je alles tot je beschikking om de meest ultieme tracks te creëren. Mix audio, muziek en voice tracks en pas ze aan naar professionele standaarden. Zo kun je geluiden op hetzelfde niveau brengen en perfect op elkaar afstemmen. Dit noemen we ook wel het stroomlijnen van je tracks. Uiteraard kun je ook reeds gemaakte tracks inladen en verder bewerken.

Royaltyvrije audiobibliotheek

Je krijgt gratis toegang tot de MixPad bibliotheek met geluidseffecten en muziek. En met de slimme toepassingen kun je automatisch het tempo van beats bepalen. Natuurlijk kun je naar hartenlust schuiven, net zolang tot de sound naar jouw idee helemaal perfect is. Met behulp van diverse tools pas je de mix aan naar de juiste frequentie. MixPad ondersteunt sample rates van 6 tot 96 hKz.

Sounds exporteren, opslaan en delen

Je kunt je geluidsbestand exporteren naar het gewenste bestandsformaat, waaronder WAV-files en MP3. Ook kun je direct je sounds delen via YouTube. Of sla op in de cloud, direct vanuit het programma, bijvoorbeeld via Google Drive of Dropbox. Wat ook erg tof is, is dat je meerdere tracks in een keer op een CD kunt branden.

Tracks gebruiken in video

Record, edit, mix en share, dat is de basis van het handige MixPad. Deze krachtige audio mixer kan bovendien ook erg gemakkelijk gecombineerd worden met andere tools van NCH Software, zoals WavePad voor het verder optimaliseren van geluiden. Of de VideoPad video editor, waarmee je professionele video’s in een handomdraai creëert. Daar kun je dan je eigen MixPad mixen aan toevoegen, origineel en leuk om te doen. Je kunt meerdere tools als bundel aanschaffen of de programma’s los downloaden via Downloaden.nl.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WM Recorder.