Free Torrent Download downloaden

BitTorrent (van het Engels torrent, dat stortvloed betekent) is een systeem om gegevens uit te wisselen. BitTorrent maakt gebruik van een centrale locatie (de tracker) die de downloads coördineert maar zelf geen bestanden levert.

Snel downloaden

Er zijn verschillende programma's om gegevens uit te wisselen, zoals Vuze en uTorrent, en nu ook het nieuwe Free Torrent Download (FTD). FTD is een makkelijk te gebruiken app met alle functies die je bij een BitTorrent client verwacht. Het programma is speciaal ontwikkeld om snel te downloaden, zonder dat het Skype, gaming en videostreaming vertraagd.

Makkelijk in gebruik

De interface is zo ontworpen dat het programma voor iedereen te gebruiken is. De knoppen zijn duidelijk: add torrent, pause, stop, stop all en remove. Voor de meer gevorderde gebruikers zijn er in de menu's natuurlijk meerdere opties te vinden. Daarnaast is het programma is niet groot, waardoor het snel installeert en je binnen enkele seconden aan de slag kunt!

Veilig

Het grootste voordeel van Free Torrent Download? Het is compleet veilig te gebruiken en bevat geen spyware. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van deze BitTorrent.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: BitTorrent Clients.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Shareaza.