Adobe Bridge downloaden

Gratis Adobe Bridge voor Mac en Windows downloaden? Dat kan op Downloaden.nl! 

Adobe Bridge voor Windows en Mac 

Werk je veel met Adobe programma’s? Wil je je werkbestanden beter organiseren? Dan is Bridge van Adobe hét programma voor jou. Met deze krachtige beheertool voor creatieve assets kun je al je bestanden bekijken, ordenen, bewerken en publiceren. 

  • Organiseer middelen met inhoud voor drukwerk, web of video 
  • Houd oorspronkelijke Adobe-bestanden beschikbaar (zoals PSD en PDF) 
  • Bekijk voorbeeldbestanden in snelle weergave 
  • Voeg bestandsinformatie/metagegevens toe voor betere vindbaarheid 
  • Gemakkelijk door bestanden bladeren en terugvinden 
  • Simpele bewerkingen aan afbeeldingen uitvoeren 
  • Kleurbeheer en synchronisatie voor al je Adobe programma’s 

creatieve vrouw met laptop en smartphone

Adobe Bridge gratis downloaden 

Wil je Bridge van Adobe downloaden? Downloaden.nl is the place to be. Met slechts enkele klikken kun je direct aan de slag met het organiseren van je bestanden. Hoe werkt gratis Bridge downloaden? 

  1. Start de download via de button 
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Bridge voor MacOS of Bridge voor Windows 
  3. Open Adobe Bridge en start met organiseren 

Hoe werkt Adobe Bridge? 

Bridge is speciaal ontworpen voor het organiseren van je Adobe-bestanden. Je kunt het programma vergelijken met een uitgebreide versie van je Windows Verkenner of Mac Finder. Bestanden geef je namen en eventueel metagegevens, labels en beoordelingen. 

Door bestanden bladeren 

In Adobe Bridge kun je bestanden opslaan, zowel bestanden die wel én niet van Adobe afkomstig zijn. Van PSD-werkbestanden en PDF’s tot afbeeldingen van verschillende stockfoto websites, bijvoorbeeld Adobe Stock.  

Bovendien kun je met de zoekfunctie snel bestanden opsporen. Wel zo handig als je veel bestanden in je Bridge collectie hebt. Filteren kan op label, beoordeling, originele of aangepaste datum en auteur. Indien gewenst kun je ook bestanden verwijderen. 

Camera Raw 

Een bijzondere functie van Bridge is dat je geïmporteerde beelden direct in Bridge kunt bewerken met Camera Raw. Dit is normaal een functie in Adobe Photoshop en Lightroom, maar met het Bridge dialoogvenster hoef je deze andere Adobe programma’s niet te openen. Scheelt je weer wat tijd. 

Kleurbeheer 

Gebruik je meerdere Creative Cloud apps? Dan kun je via Adobe Bridge de kleurinstellingen synchroniseren voor Adobe Cloud-componenten met kleurbeheer. 

Bridge zelf bevat geïntegreerde ondersteuning voor schermen met een hoge resolutie, zodat je altijd een goede weergave van de pixels krijgt.  

Publiceren en openen in andere Adobe programma’s 

Met het deelvenster Exporteren, exporteer je je afbeeldingen naar verschillende indelingen, zoals PNG, TIFF en DNG. Tevens kun je professioneel ogende portfolio’s ontwikkelen met PDF-contactbladen. 

Nog niet klaar met je bewerking? Dan open je een opgeslagen bestand vanuit Bridge makkelijk in een ander Adobe programma. Bridge is onderdeel van het Adobe Creative Cloud pakket en is hieronder gratis te downloaden. 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Beheren en bekijken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is XnView.