Java downloaden

Java is een hulpmiddel dat achter de schermen van je Windows systeem draait. Er zijn enorm veel applicaties die enkel te gebruiken zijn wanneer Java staat geïnstalleerd. Wacht daarom niet langer om dit programma te downloaden. Java is uiteraard volledig gratis, snel, veilig en betrouwbaar.

Wat is Java?

Java is een programmeertaal en computerplatform. Java is door Sun Microsystems geïntroduceerd in 1995. Veel applicaties en websites werken alleen als Java op je systeem is geïnstalleerd en dat worden er elke dag meer. Java is snel, veilig en betrouwbaar. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet: Java is overal.

Java-technologie biedt een veilige computeromgeving voor werk en ontspanning. Door altijd de nieuwste Java-versie te hebben geïnstalleerd, wordt de beveiliging van je systeem verbeter. Dat komt omdat oudere versies niet de nieuwste beveiligingsupdates bevatten.

Waar wordt Java wordt gebruikt?

Met behulp van Java kun je:

  • Online games spelen
  • Chatten met mensen overal ter wereld
  • Je hypotheekrente berekenen
  • Afbeeldingen in 3D bekijken
  • En nog veel meer!

Java zorgt ervoor dat de applicaties en software die je hebt geïnstalleerd snel en veilig blijven draaien met hoge prestaties. Download Java gratis voor Windows.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Plex Media Server & Center.